IZVUČENI PAROVI 21. MEMORIJALNOG MALONOGOMETNOG TURNIRA ‘IZET NANIĆ’


U Centru za kulturu, sport i informisanje sinoć su izvučeni parovi Memorijalnog malonogometnog turnira „Izet Nanić“, koji će se igrati od nedjelje pa do sljedećeg ponedjeljka. Ovogodišnji turnir, otvorit će u nedjelju u 18:00 sati prošlogodišnji pobjedniik turnira ekipa “GWH Partnerinstallationen“ protiv ekipe MZ Vrhovska.

Za seniorski dio turnira prijavilo se 44 ekipe koje su raspoređene u grupnu fazu takmičenja. Tako da imamo 12 grupa sa po tri ekipe i 4 grupe sa po 2 ekipe u grupi. U daljni tok takmičenja iz svake grupe dvije najbolje ekipe će se plasirati i na taj način dobićemo parove 1/16 finala, a zatim kako slijedi šema 1/8, 1/4, 1/2 finale, te na kraju i finalni par 21.  Memorijalnog malonogometnog turnira Izet Nanić. U grupama gdje se nalaze po dvije ekipe voljom žrijeba prolaze obje ekipe direktno u slijedeći krug takmičenja onako kako su izvučeni.

Za djecu u kategoriji U15 (2002. godište i mlađi) prijavilo se 14 ekipa, dok je u kategoriji U13 (2004. godište i mlađi) prijavilo 8 ekipa i igra se nokaut sistem.

Termin za odigravanje u ovim katagorijama bit će naknadno objavljen na stranici Malonogometni turnir Izet Nanić te na stranic ckbuzim.ba

Dobro nam došli na ovaj jedinstven malonogometni spektakl.

U nastavku Vam donosimo rezultate ždrijeba i raspored odigravanja utakmica u sve tri kategorije:

 

/ckbuzim.ba