Naslovnica Magazin Američki reper preminuo nakon što je zboden na festivalu, oglasio se i...

Američki reper preminuo nakon što je zboden na festivalu, oglasio se i Snoop Dogg

75

U kritičnom stanju prebačen je u lokalnu bolnicu. Organizatori su otkazali festival, na kojem je trebalo da nastupe i Snoop Dogg, 50 cent i Ice Cube

Američki reper Drakeo the Ruler (28) preminuo je od posljedica rana koje je zadobio kada je izboden na muzičkom festivalu u Los Angelesu.

Reper, čije je pravo ime Derel Koldvel, trebalo je da nastupi u subotu uveče na muzičkom festivalu “Bilo jednom u Los Angelesu”. On je navodno izboden tokom svađe iza bine, do koje je došlo u vrijeme kada je trebalo da nastupi, prenosi BBC.

U kritičnom stanju prebačen je u lokalnu bolnicu. Organizatori su otkazali festival, na kojem je trebalo da nastupe i Snoop Dogg, 50 cent i Ice Cube.

Policija Los Angelesa nije identifikovala napadača, ali je “LA times” naveo da je Derela napala grupa ljudi i da je teško povrijeđen. Snoop Dogg je na društvenim mrežama izrazio saučešće Koldvelovoj porodici, rekavši da je bio u svojoj svlačionici kada je čuo za incident i odmah napustio festival.

“Molim vas, čuvajte se, volite jedni druge i ostanite sigurni. MOLIM SE ZA MIR U HIP HOP svijetu”, poručio je svojim pratiocima.

Drakeo the Ruler je prvi put objavio “mikstejpove” 2015. godine, a njegov debi album “The Truth Hurts” objavljen je u februaru.

Prethodni članakLiječenje celijakije je cjeloživotno, bezglutenska dijeta jedini lijek
Naredni članakLegendarni Whitesnake dolaze u Sarajevo u sklopu oproštajne turneje