Naslovna Bužim ASFALTIRAN JOŠ JEDAN PUTNI PRAVAC U MZ RADOČ

ASFALTIRAN JOŠ JEDAN PUTNI PRAVAC U MZ RADOČ

Od admin
A+A-
Resetiraj

Općina Bužim u saradnji sa mještanima Prokopa, Erdića i Durića u Mjesnoj zajednici Radoč, realizovala je veoma bitan infrastrukturni projekt koji ima za cilj uređenje putne infrastrukture i stvaranje boljih životnih uslova u ovom zaseoku. Obzirom da se radilo o makadamskom putu, često je dolazilo do njegovog oštećenja, te su bile potrebne stalne intervencije na njegovoj sanaciji i nasipanju. Novim asfaltom, u dužini od 640 metara riješen je dugogodišnji problem.

Vrijednost izvedenih radova na ovom projektu iznosi 80.632,87 KM sa uračunatim PDV-om.
Sredstva su zajednički obezbijedili građani i općina Bužim.
Tim povodom načelnik općine Bužim Mersudin Nanić sa predsjedavajućim Općinskog vijeća Hasanom Hilićem posjetio je zaseok Prokopa, Erdićia i Durića, kako bi s mještanima podijelili radost koja se ne može opisati riječima.

Slični članci

O nama

Buzimpress.ba je pouzdan i informiran online portal posvećen pružanju najsvježijih lokalnih i regionalnih vijesti iz Bužima i okoline, prateći najvažnije događaje i teme koje oblikuju život zajednice. Sadrži bogat spektar članaka, intervjua i reportaža kako bi svojim čitateljima omogućio sveobuhvatan uvid u vijesti iz Krajine.

@2023 – Sva prava zadržana. Designed and Developed by HAJ CODE