Naslovnica Magazin Beckhamov sin se oženio i uzeo prezime svoje supruge

Beckhamov sin se oženio i uzeo prezime svoje supruge

31

Na vjenčanje je navodno potrošeno nevjerovatnih sedam miliona KM

Brooklyn Beckham, 23-godišnji sin Davida Beckhama, i Nicola Peltz vjenčali su se sinoć na Floridi.

Mladenci su rekli sudbonosno “da” u subotu u Palm Beachu, a vjenčanje je održano na porodičnom imanju porodice Peltz. Strani mediji navode da je Brooklyn uzeo prezime svoje supruge koje će od sada koristiti kao svoje srednje ime.

Na vjenčanju su bile brojne poznate face, a mladenci ipak nisu uspjeli sve zadržati u tajnosti te su u javnost isplivale neke fotografije s ceremonije.

Brooklyn i Nicola potpisali su predbračni ugovor, ali ne samo kako bi se zaštitilo bogatstvo slavnog nogometaša. Bogatstvo Brooklynovih roditelja Davida i Victorije procjenjuje se na 380 miliona funti (skoro 900 miliona KM), ali je bogatstvo porodice Peltz procijenjeno na 4 puta veću cifru.

Na vjenčanje je navodno potrošeno nevjerovatnih sedam miliona KM.

Nicola ima 27 godina i potječe iz bogate porodice. Njen otac Nelson Peltz je američki finansijer čije se bogatstvo, prema Forbesu, procjenjuje na 1.7 milijardi dolara.

Nelson je postepeno razvijao svoju karijeru. Najprije je radio kao vozač dostave za porodičnu firmu A. Peltz&Sons, koja se bavila distribucijom hrane, a potom je sam osnovao kompaniju za smrznutu hranu. Ulagao je i u mnoge druge firme.

Također, osnivač je Trian Fund Managementa, zajedno s Peterom W. Mayom i Edwardom P. Gardenom. Riječ je o alternativnom fondu za upravljanje ulaganjima sa sjedištem u New Yorku. Kuće ima u Palm Beachu na Floridi i u New Yorku, a u braku je s Nicolinom majkom Claudijom. Prethodno je Nelson bio tri puta u braku.

Claudia Peltz je bivša manekenka. Nicola na društvenim mrežama često objavljuje fotografije sa svojom majkom.

Nisvet Jusić
Prethodni članakLe Parisien: PSG više ne želi plaćati stalno povrijeđenu zvijezdu
Naredni članakUSK KORONA BILTEN: TESTIRANO 75 UZORAKA, 10 NOVOZARAŽENIH