Naslovnica Magazin Benzinska greškom prodavala gorivo za jedan euro, 3.000 litara otišlo do mraka

Benzinska greškom prodavala gorivo za jedan euro, 3.000 litara otišlo do mraka

15

“Rezervoar od 3.000 litara bio je prazan kasno navečer”, rekao je zakupac benzinske stanice

Benzinska pumpa u njemačkom gradu Gerolzhofen u saveznoj zemlji Bavarskoj slučajno je prodavala gorivo po cijeni nešto većoj od jednog eura za litar.

Kako pišu mediji, Super Plus je na toj benzinskoj pumpi koštao 1.029 eura/litar. Jeftino gorivo rezultiralo je općom navalom u utorak poslijepodne.

“Rezervoar od 3.000 litara bio je prazan kasno navečer”, rekao je zakupac benzinske stanice.

Dugi kolone automobila u utorak poslijepodne u području Gerolzhofena: Na benzinskoj postaji na Frankenwinheimer Strasse litra Super Plus benzina koštala je samo 1,029 eura, što je za jedan euro manje od stvarne cijene. Vozači su iskoristili priliku: na kraju dana rezervoar s 3.000 litara benzina bio je prazan. U srijedu ujutro litra Super Plus benzina je ponovno koštala 2,099 eura, pišu njemački mediji.

Kako je u srijedu objavio operater benzinske do pogrešne cijene došlo je zbog pogreške radnika pri unosu cijena. U 21.41 spremnik je bio prazan.

Benzinska još ne može reći koliko je litara goriva prodano po jeftinijoj cijeni. Sada stvar knjiži kao “neželjenu akcijsku prodaju” i nimalo ne zamjeraju vozačima koji su jeftino natočili rezervoare.

Prethodni članakZaplijenjeno u 950 saksija: Pronađena veća laboratorija za proizvodnju marihuane
Naredni članakNa Crvenom trgu ispisana poruka: “Donjeck, Lugansk, Zaporožje, Herson – Rusija!”