Naslovna BiH Bh. Influenseri skupili više od 70.000 KM za onkološke pacijente u Tuzli

Bh. Influenseri skupili više od 70.000 KM za onkološke pacijente u Tuzli

Od admin
A+A-
Resetiraj

Inače, prvobitno im je to bio cilj učiniti za mjesec dana. Ove infromacije potvrdio i jedan od inicijatora ove akcije Mirza Mustafagić koji je istakao da je ponosan na sve koji su se uključili u ovaj human čin.

“Ljudiiiii! Ponosan sam na sve nas! Skupili smo 70.000KM koje smo željeli i to za samo 28h. Bitna stvar : NE STAJEMO! IDEMO DALJE! Molim vas nastavite da dijelite i donirate, bićete ponosni na kraju, vjerujte mi. Cijela Bosna i Hercegovina će biti ponosna! Molim vas i dalje donirajte na doniraj.ba. Hvala svakom od dosadašnjih preko 1900 donatora ma koliko god ko donirao. Hvala Fondacija tuzlanske zajednice! Idemo dalje”, napisao je Mirza Mustafagić, jedan od inicijatora ove akcije.

Mirza Mustafagić je skrenuo pažnju javnosti na ovaj problem, a ubrzo su ovoj akciji pridružili i brojni drugi bh. influenseri, među kojima su Ana Bavrka, Naida Bojnakova, Hana Hadžiavdagić, Šejla Ramović, Lejla Ramović, Adi Bebanić, Ilda Humić i mnogi drugi.

Donirati možete bilo koji iznos online, uplatom putem blagajne Fondacije tuzlanske zajednice na adresi Pozorišna 13 ili putem banke.

Žiro računi

Uplate iz BiH

BAM račun: 338 440 22525810 91 UniCredit Bank BiH, dd Sarajevo

Uplate iz inostranstva Euro račun: IBAN: BA 39 194 – 104 11082012-81

SWIFT: MEBBBA 22, ProCredit Bank BiH dd Sarajevo

USD račun

IBAN: BA 39 194 – 104 11082033-18

Ranije su naveli da u slučaju da se u okviru kampanje premaši planirani iznos od 70.000 KM, sva dodatna sredstva će biti utrošena isključivo za unapeđenje uslova boravka pacijenata na Klinici za onkologiju, hematologiju i radioterapiju UKC Tuzla.

(Vijesti.ba)

Slični članci

O nama

Buzimpress.ba je pouzdan i informiran online portal posvećen pružanju najsvježijih lokalnih i regionalnih vijesti iz Bužima i okoline, prateći najvažnije događaje i teme koje oblikuju život zajednice. Sadrži bogat spektar članaka, intervjua i reportaža kako bi svojim čitateljima omogućio sveobuhvatan uvid u vijesti iz Krajine.

@2023 – Sva prava zadržana. Designed and Developed by HAJ CODE