Naslovna USK Bihaćki vijećnik Adnan Lipovača napustio sve funkcije u Stranci za BiH

Bihaćki vijećnik Adnan Lipovača napustio sve funkcije u Stranci za BiH

Od admin
A+A-
Resetiraj

Zamjenik predsjedavajućeg Gradskog vijeća Bihać Adnan Lipovača saopćio je danas da podnosi ostavku na sve funkcije u Stranci za Bosnu i Hercegovinu zbog nezadovoljstva onim što se dešava unutar te stranke u USK.
“Nažalost, suočio sam se sa pritiscima i pokušajima da se Strankom za BiH upravlja mimo propisanih procedura i Statuta, što je suprotno transparentnosti i demokratskim vrijednostima koje bi trebale biti temelj svake političke organizacije. Moja odluka proizilazi iz činjenice da sam odbio sudjelovati u dogovorima koji nanose štetu Bihaću. Dugo sam u politici i moj prioritet je uvijek bio jači, bolji i snažniji Bihać”, izjavio je Lipovača.

Poručio je da napuštanje pozicija u Stranci za BiH neće promijeniti njegovu predanost radu na rješavanju ključnih pitanja te navodi da će se boriti za te interese na najbolji mogući način.
Istakao je da će ostati član Stranke za BiH i politički aktivan, te nastaviti zajedno s građanima Bihaća raditi na izgradnji bolje budućnosti.

Zahvalio je Stranci za BiH i stranačkim kolegama na podršci koju je dobivao tokom svog političkog angažmana.

Slični članci

O nama

Buzimpress.ba je pouzdan i informiran online portal posvećen pružanju najsvježijih lokalnih i regionalnih vijesti iz Bužima i okoline, prateći najvažnije događaje i teme koje oblikuju život zajednice. Sadrži bogat spektar članaka, intervjua i reportaža kako bi svojim čitateljima omogućio sveobuhvatan uvid u vijesti iz Krajine.

@2023 – Sva prava zadržana. Designed and Developed by HAJ CODE