Naslovnica Sport Bokserski spektakl u Odžaku, u ring će i Redžović, Ćebo, Čohodar, Hanjalić…

Bokserski spektakl u Odžaku, u ring će i Redžović, Ćebo, Čohodar, Hanjalić…

52

Organizator ovog sportskog događaja je njemačka promotorska kuća Kobra Sportpromotion

U Milennium Areni u Odžaku u subotu, 16. aprila, bit će održana noć profesionalnog boksa, na kojoj će posjetioci moći vidjeti deset odličnih mečeva.

Organizator ovog sportskog događaja je njemačka promotorska kuća Kobra Sportpromotion, na čijem čelu se nalazi Dalibor Ban, koji je pomogao brojnim bosanskohercegovačkim bokserima da steknu međunarodnu reputaciju i da se bore za pojaseve prvaka.

– Pripremamo pravi bokserski spektakl u Odžaku. Nastupit će brojni bh. bokseri, najtalentovaniji, ali i poznata imena u svijetu boksa. Svoje mečeve tako će imati bh. bokserske nade Almedin Čohodar i Kenan Hanjalić. Na spisku boraca je i aktuelni evropski prvak UBF verzije, neporaženi Marko Stanković iz Novog Sada, naš odlični bokser Adnan Redžović, Mirsad Ćebo i Kenan Penjić. U Odžak stižu i Alexandar Nedbei, ruski udarač sa prebivalištem u Cirihu, te Mirko Crnović i Ivan Ćuma iz Hrvatske. Na ovom jedinstvenom sportskom događaju posjetioci će moći vidjeti i borbu za internacionalnog prvaka svijeta između Thorstena Fuchsa iz Njemačke i Finca Sami Enboma. U pauzama između borbi publika će moći uživati i u zanimljivim muzičkim gostima. Ulaznice koštaju 20 KM, a VIP karte 50 KM – kaže organizator Dalibor Ban.

Prethodni članakGrlić Radman: Hrvatska će uskoro protjerati dio ruskih diplomata
Naredni članakUjedinjene nacije isključile Rusiju iz Vijeća za ljudska prava UN