Naslovnica Bosna i Hercegovina Član CIK-a BiH teško stradao u saobraćajki

Član CIK-a BiH teško stradao u saobraćajki

19

Ovo su svakako dobre vijesti jer težina povreda koje je zadobio Rogić prije nekoliko dana nije dopuštala da u prognozama za oporavak bude mnogo optimizma

Član Centralne izborne komisije Bosne i Hercegovine Vlado Rogić prije nekoliko dana doživio je tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je zadobio teške tjelesne povrede, te je hitno prebačen u SKB Mostar.

Rogiću su dijagnosticirani višestruki prijelomi kostiju, a onda je došlo do dodatnih zdravstvenih komplikacija, te je Rogić posljednjih nekoliko dana proveo u induciranoj komi.

Iako su prognoze bile neizvjesne, kako saznaje Pogled.ba, jutrošnje informacije su mnogo bolje.

– Pacijent se oporavlja brojnih povreda i komplikacija koje je doživio, a njegovo stanje se poboljšalo u tolikoj mjeri da više nema potrebe da bude smješten u jedinici intenzivnog liječenja SKB-a Mostar – rekli su iz mostarske bolnice.

Ovo su svakako dobre vijesti jer težina povreda koje je zadobio Rogić prije nekoliko dana nije dopuštala da u prognozama za oporavak bude mnogo optimizma.

Za sada nema informacija pod kojim okolnostima se dogodila saobraćajna nesreća i na kojoj lokaciji.

Centralna izborna komisija Bosne i Hercegovine potvrdila je objave medija da je član CIK-a BiH Vlado Rogić prije nekoliko dana doživio saobraćajnu nesreću.

– Njegovo zdravstveno stanje je stabilno. Centralna izborna komisija BiH Rogiću želi brz oporavak – poručili su iz te institucije.

Nisvet Jusić
Prethodni članakU toku akcija “Nevera”, pretresi na više lokacija na području Kantona Sarajevo i Istočnog Sarajeva
Naredni članakGodišnjica smrti heroja Izeta Nanića: Pobjeda je blizu, bit će naša BiH