Naslovna Magazin Djevojčica je rekla taksistu da je odveze na kolodvor, ali njemu je nešto odmah bilo sumnjivo

Djevojčica je rekla taksistu da je odveze na kolodvor, ali njemu je nešto odmah bilo sumnjivo

Od admin
A+A-
Resetiraj

Britanski taksist Satbir Arora primio je nagradu za herojstvo nakon što je spasio djevojčicu koja mu je rekla da je odveze na kolodvor.
Satbir Arora je povezao 13-godišnju djevojčicu koju je trebao prevesti iz Oxfordshirea na željeznički kolodvor u Gloucesteru.

Međutim, kada su stigli na odredište, nitko ju nije pričekao na željezničkog kolodvoru, što mu je odmah postalo sumnjivo.
Djevojčica mu je rekla da će vožnju platiti Sam Hewings (24), muškarac koji ju je trebao pričekati.

Taksistu je to bilo sumnjivo. Arora je zato nazvao svoju suprugu, s kojom zajedno drži taksi službu, da joj kaže da se brine za djevojčicu. Zatim je dao telefon djevojčici, a ona se povjerila njegovoj ženi i rekla joj da njezini roditelji ne znaju gdje je, prenosi britanski portal Metro.
Taksist i njegova supruga su tada odlučili nazvati policiju.

Arora je zatražio telefon djevojčice te nazvao čovjeka s kojim se trebala naći i pri tom snimao razgovor.
Policija je otišla do njegove kuće i uhitila ga, nakon što je našla ranac s noževima, ljepljivom trakom i jakim analgeticima. Kasnije je otkriveno i da je on preko jednog online chata govorio o otimanju, uspavljivanju i silovanju.

Sam Hewings je osuđen na pet godina zatvora, a kao dokaz je korištena i snimka razgovora koji je obavio taksist.

Slični članci

O nama

Buzimpress.ba je pouzdan i informiran online portal posvećen pružanju najsvježijih lokalnih i regionalnih vijesti iz Bužima i okoline, prateći najvažnije događaje i teme koje oblikuju život zajednice. Sadrži bogat spektar članaka, intervjua i reportaža kako bi svojim čitateljima omogućio sveobuhvatan uvid u vijesti iz Krajine.

@2023 – Sva prava zadržana. Designed and Developed by HAJ CODE