Naslovna Magazin Djevojčica se požalila na bol u desnoj ruci, a mama je otkrila zastrašujuću istinu

Djevojčica se požalila na bol u desnoj ruci, a mama je otkrila zastrašujuću istinu

Od admin
A+A-
Resetiraj

Djevojčica se požalila na “štipanje” i bol u desnoj ruci, a nakon niza simptoma došli su do zastrašujućeg otkrića.
Nakon što su medicinske sestre i drugi zdravstveni radnici pokušali ublažiti simptome, majka nije odustala od traženja skrbi za svoju kćer koja je osjećala bol, a koja se kasnije pokazala kao ugriz smeđeg pauka samotnjaka.

Roditelji su spremni učiniti sve za sigurnost i dobrobit svoje djece. Nema prepreka niti prevelikih zahtjeva kada je u pitanju bolesno dijete koje treba medicinsku pomoć. Majke i očevi neće stati dok ne osiguraju zdravlje svoje djece.
Jessica Calvillo je majka koja je to dokazala kad se njezina kći požalila da ju boli desna ruka nakon što je osjetila ubod, što je kasnije prouzročio niz zabrinjavajućih simptoma, piše People.

Foto: People, Jessica Calvillo
Djevojčica se požalila na bol u desnoj ruci
Za Jessicu i njezinu 9-godišnju kćer Adalynn McDowell, 28. travnja je počeo kao i svaki drugi dan. Dok se tog jutra pripremala za školu, Adalynn je spomenula majci da osjeća nešto u desnoj ruci što je ubod, prema videu objavljenom na TikToku. Bez puno razmišljanja, Jessica je odvezla Adalynn u školu.

No, ubrzo se situacija dramatično promijenila.
U objavi na društvenim mrežama spominje se da je Jessica oko 13 sati dobila poziv medicinske sestre iz škole svoje kćeri. Medicinska sestra je Jessici rekla da Adalynn osjeća bol, da se trese te da je blijeda.

Djevojčica je imala sićušnu crvenu mrlju s modricama na ruci. Jessica je odmah pomislila na ugriz pauka.
Majka je odvezla kćer u hitnu nadajući se pronalasku pomoći i dijagnoze. Međutim, strahovi Jessice bili su umanjeni. Medicinska sestra nazvala je mjesto na ruci djevojčice “uštipkom” i Jessica i Adalynn su poslane dalje.

Odbivajući to prihvatiti, Jessica je odvela Adalynn u drugu hitnu. Ovdje stvari nisu išle puno bolje. Jessica izvještava da ju je medicinska sestra upitala: “Dakle, što točno želiš da učinim?” Ponovno su poslani kući, a nisu dobili skrb i odgovore koje su tražili.

9-year-old believes shirt tag pinched her, but mom discovers rapidly spreading brown Recluse Spider bite https://t.co/G7lpkVI7Q4
— Web News Observer (@WebNewsObserver) September 29, 2023

Otrov je uzrokovao niz problema
Cijelu noć dijete je imalo jake bolove. Kada je oko 5 ujutro otišla u toalet, otkrivena je velika količina krvi. Nakon toga, Jessica i Adalynn su se vratile u drugu hitnu.
Bilo je tijekom njihovog drugog odlaska u hitnu kad su medicinski stručnjaci konačno dijagnosticirali problem. Smeđi pauk pustinjak ugrizao je Adalynn. Sada je doživljavala “sistemsku reakciju”.
Otrov je uzrokovao niz ozbiljnih problema. Adalynn je imala raspad crvenih krvnih zrnaca, raspad mišića, probleme s bubrezima i ekstremno oticanje cijele ruke.
Djevojčica je provela šest dana u bolnici. Držali su je pod strogim nadzorom, a vadili su joj krv svaka četiri sata. Morala je ići na fizikalnu terapiju kako bi joj ruka ponovno bila u funkciji.
Nakon što je Adalynn otpuštena iz bolnice, još uvijek se suočavala s dugim putem oporavka. Osim nastavka fizikalne terapije, devetogodišnjakinja je imala još nekoliko pregleda kod liječnika i morala je nositi zavoj tri mjeseca.
Hvala Bogu, Jessica je sretna što može izvijestiti da se Adalynn sada vratila na staro. Igra softball i više ne mora na fizikalnu terapiju.
Jessica kaže da je vjera njezine obitelji porasla jer su prošli kroz to užasno iskušenje. Smatra da im je molitva pomogla u toj situaciji.
“Ono što mi je dalo snagu da na neki način prebrodim ovo i budem jaka osoba za moju kćer bila je molitva”, rekla je.

Slični članci

O nama

Buzimpress.ba je pouzdan i informiran online portal posvećen pružanju najsvježijih lokalnih i regionalnih vijesti iz Bužima i okoline, prateći najvažnije događaje i teme koje oblikuju život zajednice. Sadrži bogat spektar članaka, intervjua i reportaža kako bi svojim čitateljima omogućio sveobuhvatan uvid u vijesti iz Krajine.

@2023 – Sva prava zadržana. Designed and Developed by HAJ CODE