Naslovna USK Đula Drini posvađala žiri, Bosanac joj poručio da će uvijek biti uz nju

Đula Drini posvađala žiri, Bosanac joj poručio da će uvijek biti uz nju

Od admin
A+A-
Resetiraj

Oduševljenje Đulom nije krio ni Đorđe David koji je ostao u šoku kada je čuo kakav se glas krije iza anđeoskog lica
Nakon što je u prvom pojavljivanju oduševila javnost, večeras je Đula Drini posvađala žiri koji se žestoko prepirao zbog nje.

Naime, Đula se našla u duleu s Jelenom Kostelnik od koje je bila ubjedljivo bolja što je žiri nagradio s maksimalnim brojem glasova čime je opravdala prašinu koja se digla nakon njenog prvog nastupa.
NIje Đulo nego Đula

Iako je djelovalo da je situacija jasna i da je žiri složan kada se Marija obratila Đuli, Viki joj se žestoko zamjerila.
– Ne kaže se Đulo, nego Đula– odbrusila je Viki.

– Daj Viki nemoj sa tobom da pričam o gramatici, da gubim dragocjeno vrijeme– uzvratila joj je Marija, međutim Miljkovićeva je željela da istjera svoje zbog čega je upitala takmičarku kako je zovu.
– Đulo, dobro si pjevala. Imaš jak stameni glas, malo me to i plaši. kandidatkinji broj dva ne vjerujem ništa, ovo trema, žiri… Ko zna da pjeva, zna da pjeva i to je amin. Ti si prosječna pjevačica, možda malo ispod. Vježbaj, vježbaj, danima i satima, pa onda dođeš – objasnila je Šerifovićeva, nakon čega se obratila Viki.

– Đula je bila dominantnija večeras, puno bolja i mislim da te čeka uspješna karijera. Što se tiče Jelene to nije bilo kako treba – dodala je Miljkovićeva.
Žiri Zvezda Granda. Grand Online
Bekuta je Jeleni poručila da mora da radi na svom glasu, dok je Bosančevu kandidatkinju pohvalila za pjevanje sa čim se složila i Snežana.

Oduševljenje Đulom nije krio ni Đorđe David koji je ostao u šoku kada je čuo kakav se glas krije iza anđeoskog lica.
Mala plava ptičica
– Mala plava ptičica koja kada je otvorila usta izletjela je aždaja. Samo ću da kažem, ti si gotov proizvod. Kandidatkinja broj jedan, ko je moglo sve da ispromašuješ to si ispromašivala – iskren je bio David.
Ponos na svoju kandidatkinju nije krio ni Bosanac koji je za nju imao samo riječi hvale.

– Pozdaviću moju Đulu i kako si bila divna i fizički i interperatativno. Vježbaj sama i pjevaj sama, ja ću biti uz tebe uvijek – poručio joj je Boske.

Slični članci

O nama

Buzimpress.ba je pouzdan i informiran online portal posvećen pružanju najsvježijih lokalnih i regionalnih vijesti iz Bužima i okoline, prateći najvažnije događaje i teme koje oblikuju život zajednice. Sadrži bogat spektar članaka, intervjua i reportaža kako bi svojim čitateljima omogućio sveobuhvatan uvid u vijesti iz Krajine.

@2023 – Sva prava zadržana. Designed and Developed by HAJ CODE