Naslovna Magazin Dostavljač je primijetio da se žena čudno ponaša – dala mu je kutiju s natpisom da odmah nazove policiju (VIDEO)

Dostavljač je primijetio da se žena čudno ponaša – dala mu je kutiju s natpisom da odmah nazove policiju (VIDEO)

Od admin
A+A-
Resetiraj

Čini se nevjerojatnim što su ljudi sve spremni učiniti kada im proradi nagon za preživljavanje. Dostavljač je primijetio da se žena čudno ponaša pa joj je spasio život od supruga koji ju je zlostavljao nju i djecu.
To je nešto što čovjeka može natjerati da napravio bilo što samo da ostane živ, i bez obzira na količinu panike i straha spremni smo sve učiniti.

To se upravo dogodilo ovoj ženi u jednom gradiću u SAD-u. Ugledala je tračak nade u situaciji koja je izgledala jako loše za nju, a uz pomoć ovog dostavljača je ostala živa.
Kada je dostavljač došao do njezine kuće, primijetio je da se ponaša čudno i da je napisala na kutiji da pozove policiju.

Dostavljač je odmah reagirao i policija je poslala specijalnu službu da provjeri u čemu je problem.
Ispostavilo se da je ovu ženu njen muž držao zatočenom u kući i zlostavljao nju i njihovo dijete.

Cijelu ovu priču možete pogledati u ovom videu:

Slični članci

O nama

Buzimpress.ba je pouzdan i informiran online portal posvećen pružanju najsvježijih lokalnih i regionalnih vijesti iz Bužima i okoline, prateći najvažnije događaje i teme koje oblikuju život zajednice. Sadrži bogat spektar članaka, intervjua i reportaža kako bi svojim čitateljima omogućio sveobuhvatan uvid u vijesti iz Krajine.

@2023 – Sva prava zadržana. Designed and Developed by HAJ CODE