Naslovnica Bosna i Hercegovina Dvojica maloljetnika potukla se u školi, jedan završio na UKC-u

Dvojica maloljetnika potukla se u školi, jedan završio na UKC-u

50

U tuči dvoje maloljetnika u banjalučkoj Elektrotehničkoj školi “Nikola Tesla” jedan učenik udario je drugog pesnicom u glavu i nanio mu tjelesne povrede zbog kojih mu je ukazana medicinska pomoć na Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske.

Povrijeđeni maloljetnik je zadobio frakturu nosa, te da je otpušten na kućno liječenje, javljaju Nezavisne novine.

Naime, službenici Policijske uprave Banja Luka, juče su identifikovali maloljetnu osobu za koju postoje osnovi sumnje da je počinila krivično djelo teška tjelesna povreda.

“Nadležnoj policijskoj stanici, istog dana oko 17.45, od strane radnika srednje škole u Banjoj Luci, prijavljeno je da je u toj ustanovi došlo do tuče između dva maloljetna lica. Izlaskom na lice mjesta utvrđeno je da je jedno maloljetno lice zadalo udarac pesnicom drugom maloljetnom licu u predjelu glave, usljed čega je zadobilo tjelesne povrede”, navode iz policije.

Maloljetnom licu je ukazana medicinska pomoć na Univerzitetskom kliničkom centru RS, a o svemu je obaviješten dežurni tužilac za maloljetnike Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji se izjasnio da se radi o navedenom krivičnom djelu.

Obaviješten je i radnik Centra za socijalni rad Banja Luka, koji će preduzeti mjere i radnje iz svoje nadležnosti.

Prethodni članakRasvjetljen slučaj otmice u Sarajevu: Pištoljem primoran da uđe u “Audi”
Naredni članakSabina Sarajlija i Milanko Kajganić pozvani na saslušanje u Parlamentu BiH