Naslovnica Unsko-sanski kanton ELMA BEGANOVIĆ: Edukator i distributer svjetskih brendova za PMU – besplatan...

ELMA BEGANOVIĆ: Edukator i distributer svjetskih brendova za PMU – besplatan tretman za klijente koji su prošli cikluse kemoterapije

17

Elma Beganović  vlasnik je dva salona i edukator u Bihaću.

U beauty svijetu je nepunih 10 godina. U lijepo uređenom prostoru sa sjedištem u Bihaću, Bedem bb i Hamze Hume bb. dočekat će vas njihovo ljubazno osoblje koje će se pobrinuti za vaš novi, ljepši izgled.

Pored usluga koje vrši, ovlašteni  su distributeri BiH za najbolje brendove trajne šminke. U sklopu salona imaju i prodajni dio gdje možete poručiti sve potrebno za trajnu šminku. Edukacije koje možete završiti  su brow lift, lash lift, oblikovanje obrva koncem, kao i obuku za trajnu šminku.
Na Elle akademiji svim studentima obezbijeđen je detaljan uvid u svijetu permanentnog makeup-a.

Svaki student njihove akademije dobija potrebno znanje i podršku za  samostalni rad. Obuka na akademiji obuhvata teoretski rad, rad na živim modelima te podršku mastera u narednom periodu. U mjesecu oktobru ova akademija je nosila slogan “pay with smile”

Budući da je oktobar mjesec borbe protiv raka dojke, a znamo da postoje hrabre žene koje su uslijed terapije protiv ove podmukle bolest izgubile svoje prirodne dlačice na obrvama, vrata naše akademije su širom otvorena za njih  i osobe oboljele od alopecije.Tretman je besplatan i klijent ga ”plaća” osmjehom.

Sve osobe koje su nažalost izgubile dlačice nakon kemoterapije ili alopecije slobodno nas mogu kontaktirati (061/919-447) i zakazati svoj termin kod nas.
Rado cemo saslusati Vaše želje i ucini sve kako bi povratile Vaše samopouzdanje.

Dodaj komentar:

[gs-fb-comments]

Prethodni članakOgromna šteta na Jahorini – potokom betona zalili “Stazu ljubavi” i Bistricu
Naredni članakUpozorenje građanima: U posljednje vrijeme aktuelna je mrežna krađa identiteta