Naslovna USK Fizički obračun kod Doma zdravlja Cazin, jedno lice zadobilo ozljede

Fizički obračun kod Doma zdravlja Cazin, jedno lice zadobilo ozljede

Od admin
A+A-
Resetiraj

U proteklih 24 sata na području Grada Cazin zabilježeno je nekoliko događaja i incidenata:
Jedan slučaj krivičnog djela: U 12:00 sati na lokaciji Stijena prijavljeno je oduzimanje i korištenje tuđe nekretnine.
Jedan slučaj narušavanja javnog reda i mira: U 21:25 sati kod Doma zdravlja Cazin zabilježen je fizički napad i drsko ponašanje između dva lica, pri čemu je jedno lice zadobilo lake tjelesne povrede.

Nije bilo prijavljenih saobraćajnih nezgoda.
Izvještaj Profesionalne vatrogasne jedinice Cazin nije sadržavao događaje.

Hitna služba Doma zdravlja obavila je 53 pregleda i zabilježila četiri povrede uz korištenje saniteta.
Snabdijevanje vodom putem JKP VODOVOD bilo je uredno.

Podružnica “Elektrodistribucija” Bihać PJD Cazin obavijestila je kupce o planiranom prekidu isporuke električne energije za 20.09.2023. u nekoliko trafo-područja: Ostrožac, Stari Grad, Prošići, Donja Lučka, Pećigrad, Rošići, Majetići, Gornja Barska, Krakača i Mahonjići, u vremenu od 08:30 do 16:00 sati.
Odvoženje komunalnog otpada odvijalo se po redovnom rasporedu, a situacija na cestama bila je povoljna za vožnju, uz maglu na pojedinim dijelovima puta. Vozačima se preporučuje oprez i održavanje sigurnosnog razmaka između vozila. Radovi na nekim magistralnim putevima mogu uzrokovati zastoje u prometu. Na graničnim prelazima putničkih vozila zadržavanja su bila do 30 minuta.

Slični članci

O nama

Buzimpress.ba je pouzdan i informiran online portal posvećen pružanju najsvježijih lokalnih i regionalnih vijesti iz Bužima i okoline, prateći najvažnije događaje i teme koje oblikuju život zajednice. Sadrži bogat spektar članaka, intervjua i reportaža kako bi svojim čitateljima omogućio sveobuhvatan uvid u vijesti iz Krajine.

@2023 – Sva prava zadržana. Designed and Developed by HAJ CODE