Naslovnica Magazin Gal Gadot: Volim rađati, radila bih to jednom sedmično da mogu

Gal Gadot: Volim rađati, radila bih to jednom sedmično da mogu

76

Gadot je majka 10-godišnje Alme, 4-godišnje Maye i 6-mjesečne Danielle

Glumeći Wonder Woman, Gal Gadot izvodila je fizičke podvige o kojima obični smrtnici mogu samo sanjati. Čini se da ova majka troje djece ipak posjeduje djelić nadljudske snage i izdržljivosti superjunakinje koju utjelovljuje. Teško je drukčije objasniti njenu ljubav prema porodu.

“Volim rađati”, nedavno je rekla Gadot u intervjuu za InStyleovo izdanje Badass Women.

“Radila bih to jednom sedmično da mogu. Tako je čarobno.”

Iako je porod svima različit, ne može se poreći da je on bolno iskustvo. U ranoj studiji o porođajnoj boli, 91% sudionica izjavilo je da osjećaju “visok nivo boli” tokom poroda.

Štaviše, 41% tih sudionica opisalo je svoju bol kao “najgoru moguću bol”.

Ipak, za Gadot, koja je priznala da je dobila epiduralnu sa svakom od svoje tri kćeri, stoga nije osjećala maksimum boli, čin donošenja novog života na svijet nadmašuje svaku bol koju je iskusila.

“Upravo u trenutku kada se osjećate kao da stvarate život, to je nevjerovatno”, rekla je za InStyle.

Ali čini se da se Gadotina ljubav prema rađanju ne proteže na trudnoću. Zapravo, izjavila je da se osjećala loše tokom sve tri trudnoće.

“Trudnoće su mi teške – osjećam se bolesno i imam migrene”, rekla je.

“Nisam u svom elementu.”

Gadot je majka 10-godišnje Alme, 4-godišnje Maye i 6-mjesečne Danielle sa svojim suprugom Jaronom Varsanom i smatra da je usklađivanje majčinstva s karijerom najmoćnija stvar koju je ikad učinila.

“Kad si na snimanju, ti si poput zmaja”, rekla je za InStyle Gadot koja je zapravo bila u petom mjesecu trudnoće s Mayom dok je snimala scene za Wonder Woman.

“Možeš letjeti vrlo visoko u karijeri. Onda se vratiš kući da odradiš svoju glavnu smjenu kao majka. Ne radi se o meni, nego: ‘U redu, sada moram okupati Mayu, nahraniti Almu, staviti Daniellu u krevet.’ To je ono što radim: žongliranje između svog porodičnog života i moje glumačke karijere.”

Prethodni članakU Sloveniji sve veći broj zaraženih, od ponedjeljka oštrije mjere
Naredni članakEvropska komisija zaustavila isplatu 125 miliona eura Bosni i Hercegovini