Naslovna Magazin Imala je vjenčanje iz snova, a nakon dva tjedna je preminula

Imala je vjenčanje iz snova, a nakon dva tjedna je preminula

Od admin
A+A-
Resetiraj

46-godišnja žena koja je oboljela od tumora na mozgu je imala vjenčanje iz snova, a nepuna dva tjedna kasnije je preminula.
Ljubazna, velikodušna i lijepa direktorica, kako su je mnogi opisivali, umrla je nešto više od tjedan dana nakon što se udala.

Sarah Peacock (46) je prije dvije godina dobila dijagnozu tumora na mozgu nakon što je patila od glavobolje i kolapsa u školi. Ona i njezin suprug Richard Hewitson (50) zadržali su san o “fantastičnom vjenčanju” kada se završi njezina kemoterapija, ali se rak vratio još agresivnije u jesen prošle godine, što ih je navelo da se presele iz Chester u Formby da bi bili sa obitelji te da bi imala konstantan nadzor.
U listopadu prošle godine dobila je šest do 12 mjeseci života, dok je ranije imala do šest. Do siječnja ovo je smanjeno na četiri do šest tjedana. Par i njihovi prijatelji i obitelj uskočili su u organizaciju “punog” vjenčanja u crkvi u Lydiateu.

– Mislim da je to bila jedina stvar koja je održala Sarah da napreduje. To je nešto čemu se treba radovati. To je nešto čemu treba planirati. I to je bila najbolja stvar koju smo mogli učiniti, jer inače, čime se bavite? Što radite ako vam netko kaže da ćete umijreti – rekao je Sarahin suprug i dodao:
– Tragično je što je njezino vrijeme bilo tako skraćeno, ali zapravo je Sarah na kraju dobila sve što je željela. Sve što je željela je udati se i imati obitelj pored sebe, i to je nekako dobila na samom kraju. Bilo je to nevjerojatno vjenčanje. Imali smo kompletnu vjenčanicu, puno mjesto, prijem, crkvu, sve – naveo je Richard.

Foto: Facebook/Liverpool Echo
Zdravstveno stanje se naglo pogoršalo nakon vjenčanja
Sarahino zdravlje se pogoršalo odmah nakon vjenčanja 22. siječnja 2022. godine, a njezina sposobnost kretanja je opadala sve dok nije bila u invalidskim kolicima, a zatim tri dana bila vezana za krevet. Umrla je u 46. godini, okružena obitelji dok se Richrd tuširao, 10 dana nakon što su se vjenčali, prenosi Liverpool Echo.

– Sve ove pripreme oko vjenčanja ne znači da prihvaćate kako ćete umrijeti. To je značilo da smo mogli provesti posljednjih nekoliko tjedana gradeći sjajne uspomene. Ljudi pričaju o popisima stvari, da idemo na Tajland ili bilo što drugo, ali smo uspjeli izgraditi emocionalne uspomene. Izgradili smo snažna, sretna sjećanja s našim obiteljima i prijateljima – naveo je Richard.
Za Sarahin 40. rođendan proveli su dva tjedna putujući vlakom od Liverpoola do Budimpešte, usput svraćajući u Pariz i Prag. Planirali su još jedno putovanje kroz Francusku i Španjolsku, a kući trajektom, što će Richard obaviti tijekom sljedećeg tjedna.

Richard je podijelio svoju priču za Mjesec svijesti o tumoru na mozgu ovog ožujka kako bi pomogao drugima u sličnoj situaciji.

Slični članci

O nama

Buzimpress.ba je pouzdan i informiran online portal posvećen pružanju najsvježijih lokalnih i regionalnih vijesti iz Bužima i okoline, prateći najvažnije događaje i teme koje oblikuju život zajednice. Sadrži bogat spektar članaka, intervjua i reportaža kako bi svojim čitateljima omogućio sveobuhvatan uvid u vijesti iz Krajine.

@2023 – Sva prava zadržana. Designed and Developed by HAJ CODE