Naslovnica Sport Insigne odlazi iz Napolija bez odštete, dobio je ponudu na koju je...

Insigne odlazi iz Napolija bez odštete, dobio je ponudu na koju je čekao?

76

Michael Singh, novinar koji piše za službenu stranicu američke MLS lige, objavio je kako je iz svojih izvora doznao da je 30-godišnji ofanzivac sve dogovorio s Torontom

Gotovo svi talijanski mediji tvrde da Lorenzo Insigne igra posljednju sezonu u Napoliju. Kapiten Napolija na kraju sezone kao slobodan igrač trebao bi otići u Toronto.

Michael Singh, novinar koji piše za službenu stranicu američke MLS lige, objavio je kako je iz svojih izvora doznao da je 30-godišnji ofanzivac sve dogovorio s Torontom. Insigne je posljednjih godina narušio odnos s predsjednikom Napolija Aureliom De Laurentiisom i Napoli mu sada nudi četverogodišnji ugovor prema kojem bi po sezoni zarađivao tri i pol miliona eura.

S druge strane, u Torontu bi dobio petogodišnji ugovor i plaću od najmanje 11 miliona eura. Imao bi mogućnost dobiti još četiri i pol miliona za postignut određen broj golova ili za osvojene trofeje.

Ovaj transfer iznenađuje mnoge jer je Insigne jedan od ključnih igrača talijanske reprezentacije i imao je ponude nekoliko europskih velikana. Međutim, očito mu nitko nije spreman dati novac kakav bi mogao imati u Torontu.

Insigne je rođen u predgrađu Napulja i profesionalnu karijeru je počeo 2010. godine u Napoliju za koji je do danas zabio 114 golova i imao 91 asistenciju.

Autor: Index.hr

Prethodni članakGO SDP BIHAĆ ODRŽAO PRESS KONFERENCIJU
Naredni članakU direktnom sudaru poginula četiri mladića