Naslovnica Sport Jokić je uspio toliko nasmijati suca da je to odgodilo i početak...

Jokić je uspio toliko nasmijati suca da je to odgodilo i početak utakmice

78

Nikola Jokić i Ivica Zubac bili su u stavu za podbacivanje, ali sudac Bill Kennedy otezao je s njegovim izvođenjem. Jokić je pokušavao, sprinterskim rječnikom, “ući u pucanj”, pa je u iščekivanju mrdao kukovima gore-dolje te je izgledalo kao da tverka

Utakmica dana u NBA ligi između LA Clippersa i Denver Nuggetsa, u kojoj su gosti slavili 103:100, donijela je i nekoliko urnebesnih trenutaka, a prvi se dogodio već prije samog početka susreta.

Nikola Jokić i Ivica Zubac bili su u stavu za podbacivanje, ali sudac Bill Kennedy otezao je s njegovim izvođenjem. Jokić je pokušavao, sprinterskim rječnikom, “ući u pucanj”, pa je u iščekivanju mrdao kukovima gore-dolje te je izgledalo kao da tverka, na što je sudac prasnuo u smijeh te je početak utakmice odgođen na nekoliko sekundi.

Sometime we just need to laugh. After all it’s a game: Jokic tries to time the tipoff, but Bill Kennedy doesn’t throw it in the air so he ends up just standing there and twerking.

Bill Kennedy needs a second to laugh before resuming. pic.twitter.com/d5BzAWqcxJ

— Deep Dive Ref, LLC (@DeepDiveRef) December 27, 2021

Jokić je briljirao s 26 koševa, 22 skoka i osam asistencija, a i Zubac je odigrao jednu od najboljih utakmica sezone sa 17 koševa i 11 skokova. Odličnu utakmicu za Clipperse s 18 koševa odigrao je i rookie Brandon Boston.

Prethodni članakZašto Njemačkoj odjednom nedostaje vakcina?
Naredni članakSvjetlosna izložba o Snježani i sedam patuljaka oduševljava posjetioce