Naslovnica Magazin Josipa Lisac za sedam dana pred sarajevskom publikom, karte skoro rasprodane

Josipa Lisac za sedam dana pred sarajevskom publikom, karte skoro rasprodane

33

Zanimanje za koncert Josipe Lisac je bilo veliko odmah po objavi datuma koncerta, pa je u prodaji ostalo još samo malo ulaznica, koje se mogu kupiti na blagajni BKC-a, platou Skenderija i ostalim prodajnim mjestima sustava KupiKartu.ba, kao i online

Diva hrvatske muzičke scene Josipa Lisac nastupit će u petak, 29. aprila s početkom u 21 sat u dvorani Bosanskog kulturnog centra u Sarajevu.

“Imala sam 18 godina kada sam prvi put došla u Sarajevo u društvu ‘Zlatnih akorda’. Bila sam na festivalu ‘Vaš šlager sezone’ i pjevala pjesmu ‘Halo taxi'”, prisjetila se Josipa, kao i brojnih ranijih susreta s publikom.

“Koliko je od tada koncerata prošlo, koliko se generacija promijenilo, ali uvijek s istom strašću, istim uzbuđenjem i istom odgovornošću dolazim na svaki susret s mojom publikom. I što više dolazim, što sam zrelija, to mi je odgovornost još i veća”, priznala je i zahvalila se svima s kojima se do sada susrela na koncertima, te pozvala publiku na novi susret u petak, 29. aprila od 21 sat u Bosanskom kulturnom centru u Sarajevu.

Zanimanje za koncert Josipe Lisac je bilo veliko odmah po objavi datuma koncerta, pa je u prodaji ostalo još samo malo ulaznica, koje se mogu kupiti na blagajni BKC-a, platou Skenderija i ostalim prodajnim mjestima sustava KupiKartu.ba, kao i online.

Josipa Lisac je umjetnica, koja je svojim trudom, radom i uspjehom znatno doprinijela muzičkoj kulturi cijele regije, za što joj je Upravni odbor najprestižnije muzičke nagrade u Hrvatskoj- Porin, dodijelio nagradu za životno djelo.

Osim u Sarajevu, Josipa Lisac će ovo ljeto, točnije 19. augusta, nastupiti i u Međugorju u amfiteatru Herceg etno sela.

Prethodni članakPlivači SPID-a dominantni na mitingu u Zadru
Naredni članakPrije 28 godina poginuo je legendarni Ayrton Senna