Naslovna BiH Kilometarski zastoji u Sarajevu zbog neprestane kiše

Kilometarski zastoji u Sarajevu zbog neprestane kiše

Od admin
A+A-
Resetiraj

Građani Sarajeva suočavaju se s teškoćama u putovanju, dok su se formirale kilometarske kolone duž glavnih saobraćajnica.

Građani izvještavaju o produženim vremenima putovanja zbog problema u saobraćaju. Na nekim dijelovima grada, putnici su prisiljeni čekati duže nego uobičajeno, dok se kilometarske kolone formiraju duž glavnih pravaca kretanja.

Odgovorne službe apeluju na vozače da budu posebno oprezni i prilagode brzinu uslovima na putu. Također se savjetuje građanima da izbjegavaju nepotrebna putovanja ukoliko to nije nužno.

Očekuje se da će saobraćaj postepeno normalizovati kako vremenski uslovi budu poboljšavali.

Građani Sarajeva se pozivaju da prate uputstva saobraćajnih znakova i uputstava nadležnih organa kako bi doprinijeli sigurnosti svih učesnika u saobraćaju.

(Vijesti.ba)

Slični članci

O nama

Buzimpress.ba je pouzdan i informiran online portal posvećen pružanju najsvježijih lokalnih i regionalnih vijesti iz Bužima i okoline, prateći najvažnije događaje i teme koje oblikuju život zajednice. Sadrži bogat spektar članaka, intervjua i reportaža kako bi svojim čitateljima omogućio sveobuhvatan uvid u vijesti iz Krajine.

@2023 – Sva prava zadržana. Designed and Developed by HAJ CODE