Naslovnica Unsko-sanski kanton Lana Pudar se vratila treninzima, uputila je i poruku svima

Lana Pudar se vratila treninzima, uputila je i poruku svima

4

Najbolja bosanskohercegovačka plivačica Lana Pudar vratila se trenažnim obavezama nakon zasluženog odmora poslije nastupa na Evropskom prvenstvu u Rimu, gdje je u disciplini na 200 metara delfin osvojila zlatnu medalju.

Kratko se obratila javnosti na svojoj Facebook stranicu s obzirom da dobija veliki broj poziva na prijeme, svečanosti i razgovore od strane mnogih institucija, ustanova, pojedinaca, sponzora…

– Osoba koja u moje ime dogovara sve ove aktivnosti i obaveze je predsjednik moga kluba Damir Đedović, te je kao takav jedina adresa za sve gore navedeno. Bilo kakvo drugo istupanje u moje ime nije moguće i smatrat će se zloupotrebom.

U narednom periodu bit ću maksimalno fokusirana na svoje trenažne i takmičarske aktivnosti, pa mi je izuzetno važno da i ovaj dio moje sportske karijere bude posložen i prepoznat na pravi način. Hvala Vam na razumijevanju i velikoj podršci koju mi pružate! – poručila je Lana Pudar.

Sjajna Mostarka će se sada posvetiti pripremama za Olimpijske igre, koje se održavaju u Parizu 2024. godine, što je i najavio Goran Grahovac, jedan od najcjenjenijih trenera u Evropi koji se priključio Laninom timu.

Nisvet Jusić
Prethodni članakŽena od sultana raskrinkala novog zadrugara: Čula sam da je homoseksualac
Naredni članakSuđenje za zločine u Srebrenici: Komandant Drinskog korpusa Milenko Živanović 101. optuženik u bjekstvu (VIDEO)