Naslovna Magazin Liječnici su joj zbog raka dali 6 mjeseci života, no dogodio se obrat koji nitko nije očekivao (VIDEO)

Liječnici su joj zbog raka dali 6 mjeseci života, no dogodio se obrat koji nitko nije očekivao (VIDEO)

Od admin
A+A-
Resetiraj

Lindsey Gritton otišla je liječniku na pregled i izrečena joj je smrtna kazna. Obavijestili su je da ima 4. stadij terminalnog raka dojke.
Liječničke prognoze davale su joj oko šest mjeseci života. Lindsey je mlada. Ima malu kćer i bila je trudna kada je dobila tu dijagnozu. Bilo je srceparajuće. Nije bila spremna za ovo putovanje raka, ali je ipak krenula na njega.

Da bi počela s kemoterapijom, Lindsey je morala pričekati do rođenja njezine bebe. Već tada su joj liječnici govorili da joj kemoterapija neće pomoći. Molila se, rano rodila kćer i svejedno počela s kemoterapijom.
Počela je kemoterapiju s predvidljivim rezultatima. Lindsey je sva kosa otpala. Nikada nije izgubila vjeru. Nastavila je borbu za život.

Lindseyin primarni cilj tijekom kemoterapije bio je stvoriti uspomene sa svojom obitelji. Vježbala je i zdravo se hranila kako bi se kroz tretmane osjećala bolje. Tijekom svog putovanja s rakom, Lindsey nikada nije izgubila nadu.
Kad je došlo vrijeme za novu pretragu nakon kemoterapije, nestrpljivo je iščekivala rezultate. Dogodilo se nešto što nitko nije očekivao!

@lindseyparr #stage4 #terminal #cancer #pregnant #momsoftiktok #breastcancerawareness???? #breastcancer ♬ original sound – Big Daddy Weave

Slični članci

O nama

Buzimpress.ba je pouzdan i informiran online portal posvećen pružanju najsvježijih lokalnih i regionalnih vijesti iz Bužima i okoline, prateći najvažnije događaje i teme koje oblikuju život zajednice. Sadrži bogat spektar članaka, intervjua i reportaža kako bi svojim čitateljima omogućio sveobuhvatan uvid u vijesti iz Krajine.

@2023 – Sva prava zadržana. Designed and Developed by HAJ CODE