Naslovna Bužim Lijepe vijesti iz Bužima! Za 18-godišnju Evresu Velić stiže pomoć sa svih strana

Lijepe vijesti iz Bužima! Za 18-godišnju Evresu Velić stiže pomoć sa svih strana

Od admin
A+A-
Resetiraj

Krajišnici su još jednom pokazali i dokazali da su uvijek na raspolaganju onima koji su u potrebi kad nekom treba pomoć!
Naime, nakon što je ekipa YouTube kanala “TV Krajina” posjetila porodicu Velić i prvi objavio priču o djevojci Evresi Velić iz Bužima, narod se počeo masovno javljati u želji da pomogne ovoj djevojci.

Podsjetimo, Evresa Velić je 18-godišnja djevojka iz Bužima, zbog bolesti teži samo 35 kilograma. Njene dijagnoze su Celijakija, šum na srcu, štitna…
Evresa zbog više dijagnoza mora jesti posebnu hranu bez glutena što dodatno povećava troškove porodici.

Potrebna joj je operacija u Turskoj, a uz pomoć dobrih ljudi očekuju da će se to i ostvariti uskoro. Kako navodi, njena želja da prvo aBd ozdravi i da bude frizerka.
Odaziv Krajišnika, a i svih ostalih je prvog dana odličan, Evresa se od sreće danas javila Aldinu koji je opet posjetio Evresu u želji da vam prenese trenutnu situaciju u vezi ovog slučaja…

Slični članci

O nama

Buzimpress.ba je pouzdan i informiran online portal posvećen pružanju najsvježijih lokalnih i regionalnih vijesti iz Bužima i okoline, prateći najvažnije događaje i teme koje oblikuju život zajednice. Sadrži bogat spektar članaka, intervjua i reportaža kako bi svojim čitateljima omogućio sveobuhvatan uvid u vijesti iz Krajine.

@2023 – Sva prava zadržana. Designed and Developed by HAJ CODE