Naslovna Magazin Mama je pogledala kameru u 3 ujutro, iznenadio ju je prizor u dječjoj sobi

Mama je pogledala kameru u 3 ujutro, iznenadio ju je prizor u dječjoj sobi

Od admin
A+A-
Resetiraj

Mama je pogledala kameru u 3 ujutro nakon što je čula kako joj je najmlađi sin nervozan. Iznenadio ju je i oduševio prizor u dječjoj sobi.
Kamera je uhvatila slatkog dječaka kako se brine o svom mlađem bratu kako bi se mama odmorila. Njegova majka nije ništa drugo nego ponosna na svog dobrog i nesebičnog sina!

Gloria McIntosh oduvijek je učila svojih šestero djece da je pravi test karaktera osobe ono što rade kad nikoga nema, niti ih promatra. Ova lekcija bila je jedna koju je njezin desetogodišnji sin Mason primio k srcu.
Masona je nedavno usred noći probudio njegov mlađi 18-mjesečni brat Greyson. I umjesto da ignorira njegove vapaje, otišao je u dječju sobu kako bi ga umirio. Slatka interakcija između braće snimljena je kamerom monitora za bebe u sobi. A Gloria je podijelila dirljivi video na TikToku.

“Beba se probudila usred noći”, napisala je Gloria u opisu videa. “Čula sam ga kako je nervozan pa sam samo provjerila kamerom hoće li ponovno zaspati i vidjela njegovog brata kako pokazuje najbolji primjer ljubavi i strpljenja. Ostao je s njim gotovo 30 minuta pokušavajući ga uspavati. Na kraju sam ušla te uzela bebu i pitala sina zašto nije jednostavno došao po mene.”
Masonov odgovor je zagrijao srca svih roditelja! “Rekao je da želi da se malo odmorim, jer sam toga dana puno radila. Iako roditeljstvo nije njegova odgovornost, sama činjenica da je shvatio kako je čuvar svog brata i razmotrio moj burni dan kao mame je vrlo vrijedna.”

Gloria je u intervjuu ispričala i kako je isprva reagirala kada je vidjela Masona u dječjoj sobi i bliskom odnosu koji imaju dva brata.
“Smiješila sam se cijelo vrijeme”, rekla je. “Siguran sam da je Mason bio umoran i nervozan. Probudio se u 3 sata ujutro, ali njegovo ponašanje prema bratu je jednostavno on… Osjeća neizrecivu ljubav prema Greysonu. Ne mogu to riječima objasniti.”

Neka Bog blagoslovi vezu između ove predivne braće!

@gloriaangelou @lighteyemason ♬ Surrender – Natalie Taylor

Slični članci

O nama

Buzimpress.ba je pouzdan i informiran online portal posvećen pružanju najsvježijih lokalnih i regionalnih vijesti iz Bužima i okoline, prateći najvažnije događaje i teme koje oblikuju život zajednice. Sadrži bogat spektar članaka, intervjua i reportaža kako bi svojim čitateljima omogućio sveobuhvatan uvid u vijesti iz Krajine.

@2023 – Sva prava zadržana. Designed and Developed by HAJ CODE