Naslovna Magazin Mama je provela 30 godina radeći u inozemstvu kako bi uzdržavala sina: Dočekalo je iznenađenje na putu kući

Mama je provela 30 godina radeći u inozemstvu kako bi uzdržavala sina: Dočekalo je iznenađenje na putu kući

Od admin
A+A-
Resetiraj

Nakon što je 30 godina radila u inozemstvu kako bi sina poslala u školu da postane pilot, umorna mama krenula je kući.
Zbog nedostatka posla u svojoj domovini Etiopiji, predana majka preselila se u Libanon. Radila je kao sluškinja i škrtarila je da uštedi svaki novčić koji je zaradila. Njezina je zarada potrošena na školovanje sina, koji je stekao pilotsku dozvolu.

Iako je tijekom 30 godina rada u inozemstvu nekoliko putovala kući, ovo je bilo posebno putovanje. Sin joj je završio školu, a ona ga je jedva čekala vidjeti da mu čestita. Nije ni znala da ju je u avionu čekalo posebno iznenađenje.
Osoblje zrakoplovne tvrtke provjerilo je njezinu kartu za ukrcaj. Mirno su odveli mamu prema njezinom dodijeljenom mjestu. Kada je stigla do druge stjuardese, ponovno su joj pregledali kartu za ukrcaj. Stjuardesa je bezbrižno posegnula da otvori klizna vrata. Ono što ju je dočekalo, natjeralo ju je da brizne u plač.

S druge strane kliznih vrata, u punoj pilotskoj odori, bio je njezin sin! Bio je spreman s ogromnim buketom da joj poželi dobrodošlicu kući. Mama je jedva bila pribrana. Njih su se dvoje požurili zagrliti.
Ovaj predivan susret pogledajte u videu u nastavku.

A woman who worked as an housekeeper for 30 years to sponsor her son’s education to become a Pilot breaks down when she flew in his plane. byu/One_percentile inMadeMeSmile

Nakon što su se pozdravili, zahvalna mama obratila se stjuardesama, naklonila se i zahvalila im što su ovaj let učinili nezaboravnim. Ne samo da se vraćala s rada u inozemstvu, već se i provozala u zrakoplovu kojim je upravljao sin koji je bio razlog njezinog dugog žrtvovanja. Cijela posada je sudjelovala u iznenađenju sina pilota!

Slični članci

O nama

Buzimpress.ba je pouzdan i informiran online portal posvećen pružanju najsvježijih lokalnih i regionalnih vijesti iz Bužima i okoline, prateći najvažnije događaje i teme koje oblikuju život zajednice. Sadrži bogat spektar članaka, intervjua i reportaža kako bi svojim čitateljima omogućio sveobuhvatan uvid u vijesti iz Krajine.

@2023 – Sva prava zadržana. Designed and Developed by HAJ CODE