Naslovna Sport Milošević: Ovo je realnost, nemamo nivo trke za ovaj nivo takmičenja

Milošević: Ovo je realnost, nemamo nivo trke za ovaj nivo takmičenja

Od admin
A+A-
Resetiraj

“Jednostavno nemamo nivo trke za ovaj nivo takmičenja. Ako u jednoj rečenici moram odgovoriti, neka to bude odgovor. Bez trke je jako teško pričati o bilo kakvoj taktici. Iz toga proizilazi niz problema, a onda iz toga loša koncentracija, loša reakcija… Dosta toga”, rekao je Milošević, te nastavio:

“Realnost u ovom momentu. Nisam neko ko će tražiti opravdanja, ali jednostavno ne vidim da je moglo bolje”.

U ekipi je bilo mnogo debitanata.

“Ne mogu reći da se novi igrači nisu borili, ako ništa vidjela se želja. Ako ima pozitivnih stvari, bar to je pozitivno. Hajradinović se nametnuo za nešto više u utakmicama koje dolaze”, izjavio je Milošević.

Za tri dana je meč sa Slovačkom.

“Probat ćemo se podići. Sigurno je da ćemo promijeniti mnogo igrača, komplikovano je igrati dvije utakmice u tri dana. Probat ćemo imati svježinu sa momcima koji su odmorniji i koji nisu igrali večeras”, zaključio je bh. selektor.

(Vijesti.ba)

Slični članci

O nama

Buzimpress.ba je pouzdan i informiran online portal posvećen pružanju najsvježijih lokalnih i regionalnih vijesti iz Bužima i okoline, prateći najvažnije događaje i teme koje oblikuju život zajednice. Sadrži bogat spektar članaka, intervjua i reportaža kako bi svojim čitateljima omogućio sveobuhvatan uvid u vijesti iz Krajine.

@2023 – Sva prava zadržana. Designed and Developed by HAJ CODE