Naslovna Magazin Mlada se neočekivano porodila dan prije vjenčanja: Nije ni znala da je trudna

Mlada se neočekivano porodila dan prije vjenčanja: Nije ni znala da je trudna

Od admin
A+A-
Resetiraj

Mlada je nekoliko sati prije nego što je trebala prošetati do oltara rodila dječaka, a mladenka i mladoženja nisu ni znali da je trudna, prema njihovoj organizatorici vjenčanja.
Svatko tko se ikada vjenčao ili bio dio svadbene zabave zna da je to unaprijed planirana svečana ceremonija. Većina stvari povezanih s vjenčanjem i prijemom pomno je isplanirana. Čak i najmanje kašnjenje ili zastoj, kada je u pitanju veliki dan para, može uzrokovati velike probleme. No, kada je jedna mlada dobila trudove i rodila nekoliko sati prije nego što je trebala prošetati do oltara, organizatorica vjenčanja razumljivo je postala malo nervozna.

U videu objavljenom na TikToku, organizatorica vjenčanja, Amy Rocha, spomenula je čudnu pojavu. Nakon više od godinu dana rada s parom, koje je zvala “John” i “Kate”, konačno je došao tjedan vjenčanja.
Činilo se da sve ide glatko i po planu. No, dan prije vjenčanja stvari su se dramatično promijenile.

Amy dobiva poruku da nazove mladoženju. Tijekom telefonskog poziva Amy saznaje da su John i Kate sada tročlana obitelj. Kate je tog jutra rodila dijete.
Organizatorica vjenčanja kaže da par “nije imao pojma” da je Kate trudna.

Više pogledajte u videu u nastavku.

@dragonflypaperie #stitch with @Susi Mind you this was my very last wedding of my very FIRST wedding season as a full-time planner. #susipesto #wedding #crazy #crazystory #crazystorytime #storytime #crazywedding #crazyweddingstory #ididntknowiwaspregnant #surprisebaby ♬ original sound – Amy Elizabeth Rocha

Vjenčanje je prošlo po planu, bez problema
Amyin prvi instinkt, kaže, bio je da razmisli što treba učiniti da otkaže ceremoniju. No, mladenka i novopečena majka bila je odlučna u namjeri da završi s vjenčanjem.

Nakon izlaska iz bolnice, novopečena majka otišla je odmah srediti frizuru i šminku. Amy nije bila sigurna u kakvom će stanju biti Kate nakon što je tek rodila dječaka.
“Dolazim do frizure i šminke, pripremam se da vidim ženu koja je upravo dan prije svog vjenčanja neočekivano rodila”, rekla je Amy. “Vjerojatno tako jake emocije. Suze. Vjerojatno treba malo dodatnog poticaja za razgovor. Znaš, vjerojatno ne izgleda najbolje. Vjerojatno je u bolovima, iscrpljena je.”
Ali ono što je Amy vidjela prkosilo je svim njezinim očekivanjima.
“Otvorila sam vrata, ona kaže: ‘Amy, tako sam sretna što si ovdje’”, prisjetila se Amy. “Sjaji. Kovrča kosu.”
Vjenčanje i domjenak odvijali su se po planu prije neočekivanog dolaska.
“Do danas, to je najpravovremeniji i najbesprijekorniji dan vjenčanja u kojem sam ikad sudjelovala”, rekla je Amy.

Slični članci

O nama

Buzimpress.ba je pouzdan i informiran online portal posvećen pružanju najsvježijih lokalnih i regionalnih vijesti iz Bužima i okoline, prateći najvažnije događaje i teme koje oblikuju život zajednice. Sadrži bogat spektar članaka, intervjua i reportaža kako bi svojim čitateljima omogućio sveobuhvatan uvid u vijesti iz Krajine.

@2023 – Sva prava zadržana. Designed and Developed by HAJ CODE