Naslovna Magazin Mladi vatrogasac ubio tromjesečnog sina

Mladi vatrogasac ubio tromjesečnog sina

Od admin
A+A-
Resetiraj

Ako ga sud proglasi krivim, otac bi mogao biti osuđen na 50 godina zatvora.
Dallas Bowling (19) iz Stafforda u Virginiji uhićen je zbog zlostavljanja i ubojstva svog tromjesečnog sina.

Policija je na mjesto događaja stigla oko 12 sati 27. listopada, a zatim i ekipa Hitne pomoći koja je odmah pokušala reanimirati bebu, javlja Fox News.
Nakon velikih napora da ožive dijete, prevezli su ga u bolnicu, gdje je nažalost preminulo.

Istražitelj je pokrenuo istragu na temelju prijave medicinskih radnika u kojoj se navodi da se sumnja na ubojstvo dječaka.
Otac je uhićen dan nakon nesretnog događaja, a navodno je izuzetno kooperativan s istražiteljima.

Inače, Bowling je član vatrogasno-spasilačkog tima okruga Stafford, a o njegovom uhićenju oglasili su se na svom Facebook profilu.
“Vatrogasna i spasilačka služba okruga Stafford svjesna je ozbiljnih optužbi za ubojstvo i zlostavljanje djece koje su podignute. Takva tužba nije u skladu s vrijednostima našeg odjela. Zaposlenik je stavljen na administrativni dopust do završetka istrage”, glasi njihova izjava.

Ako ga sud proglasi krivim, otac bi mogao biti osuđen na 50 godina zatvora.

Slični članci

O nama

Buzimpress.ba je pouzdan i informiran online portal posvećen pružanju najsvježijih lokalnih i regionalnih vijesti iz Bužima i okoline, prateći najvažnije događaje i teme koje oblikuju život zajednice. Sadrži bogat spektar članaka, intervjua i reportaža kako bi svojim čitateljima omogućio sveobuhvatan uvid u vijesti iz Krajine.

@2023 – Sva prava zadržana. Designed and Developed by HAJ CODE