Naslovna USK Na Ahiret preselio Jusuf Juso Karabeg

Na Ahiret preselio Jusuf Juso Karabeg

Od admin
A+A-
Resetiraj

Polako odlaze legende Sane. Jučer nas je iznenadnom smrću napustio Jusuf Juso Karabeg. Tih i prijatan insan, takvog su ga svi poznavali u Sanskom Mostu. Sugrađanin za poželjeti.
Čovjek koji je mnogo godina proveo u sportu igrajući fudbal za FK Podgrmec i FK Rudar u svojim mladim godinama. Velike rezultate ostavio je i kao trener FK Rudara, mnogi poznavaoci fudbala tvrde da je bio jedan od najboljih trenera koje je ovaj klub imao.
Mnogima će ostati u sjećanju i kao neko ko je kao sudija na najbolji način dijelio pravdu na našim malonogometnim turnirima u dvorani Sanski Most. Kako saznajemo iz razgovora sa njegovim sinom Admirom, smrt ga je zadesila na odmoru u Hrvatskoj.

Tijelo će biti danas u toku dana biti prebačeno za Sanski Most a vrijeme dženaze bit će objavljeno u toku današnjeg dana.

Slični članci

O nama

Buzimpress.ba je pouzdan i informiran online portal posvećen pružanju najsvježijih lokalnih i regionalnih vijesti iz Bužima i okoline, prateći najvažnije događaje i teme koje oblikuju život zajednice. Sadrži bogat spektar članaka, intervjua i reportaža kako bi svojim čitateljima omogućio sveobuhvatan uvid u vijesti iz Krajine.

@2023 – Sva prava zadržana. Designed and Developed by HAJ CODE