Naslovna USK Na Ahiret preselio Selmanović (Remzo) Bekir

Na Ahiret preselio Selmanović (Remzo) Bekir

Od admin
A+A-
Resetiraj

Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi SELMANOVIĆ (Remzo) BEKIR dana 20.09.2023.godine u 70-oj godini života preselio na Ahiret.
Dženaza i ukop milog nam rahmetlije obavit će se dana 22.09.2023. godine (petak) na gradskim mezarlucima “Humci”-Bihać u 15.00 sati.

OŽALOŠĆENI:
djeca: AJDIN, ADNAN i AIDA, snahe AMRA i AMRA, unučad: DINO, AMINA, TARA i ISA, braća: JUSUF, RASIM i NIHAD sa familijama, sestre: RAMZA, BEKIRA, ZUMRA, ZARKA sa familijama, badžo ALEKSANDAR, svastike MENIRA i MUNEVERA, porodice: SELMANOVIĆ, KARABEGOVIĆ, AJANOVIĆ, ALIBEGOVIĆ, ARNAUTOVIĆ, ALAGIĆ, PAČIĆ, ŠAĆIROVIĆ, BAGRAMELI, MRŽLJAK, MUSLIĆ, MIDŽIĆ, ŠILJDEDIĆ, MUJIĆ, RAMIĆ, MALKOČ, JAŠAREVIĆ, SALČINOVIĆ, GLUHALIĆ, KURIEN, KARAMANLIĆ, LUBENOVIĆ, MUMINOVIĆ, HARBAŠ, SIMIĆ, te ostala mnogobrojna tugujuća rodbina, prijatelji i komšije.

Slični članci

O nama

Buzimpress.ba je pouzdan i informiran online portal posvećen pružanju najsvježijih lokalnih i regionalnih vijesti iz Bužima i okoline, prateći najvažnije događaje i teme koje oblikuju život zajednice. Sadrži bogat spektar članaka, intervjua i reportaža kako bi svojim čitateljima omogućio sveobuhvatan uvid u vijesti iz Krajine.

@2023 – Sva prava zadržana. Designed and Developed by HAJ CODE