Naslovnica Bosna i Hercegovina Na granici sa BiH zaplijenjeno 300 kilograma skanka

Na granici sa BiH zaplijenjeno 300 kilograma skanka

69

Crnogorska granična policija uhapsila je Nikšićanina M.N. (1995) nakon što je na graničnom prelazu (GP) Vraćenovići u kamionu hladnjači kojim je upravljao pronađeno oko 300 kilograma skanka

Crnogorska granična policija uhapsila je Nikšićanina M.N. (1995) nakon što je na graničnom prelazu (GP) Vraćenovići u kamionu hladnjači kojim je upravljao pronađeno oko 300 kilograma skanka, javlja Anadolu Agency (AA).

“U jutarnjim satima, na izlazu iz carinskog područja na GP Vraćenovići, pristupio je kamion-hladnjača, crnogorskih registarskih oznaka kojim je upravljao crnogorski državljanin M.N. Detaljnom kontrolom u krovu hladnjače, u specijalno napravljenom bunkeru, pronađeno je 295 pakovanja droge, težine oko 300 kilograma. Sastav biljne materije koja se nalazi u pakovanjima ukazuje da se najvjerovatnije radi o opojnoj drogi marihuana, tipa skank”, piše u saopštenju.

Iz Uprava prihoda i carina i policije rekli su da je vozilo sa GP Vraćenovići trebalo da nastavi ka Bosni i Hercegovini.

“Službenici Uprave policije su uhapsili osumnjičenog, koji će zbog sumnje da je izvršilo krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga biti priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici”, navodi se u saopštenju.

Prethodni članakU USK REKORDAN BROJ ZARAŽENIH U JEDNOM DANU
Naredni članakEdina Višću na aerodromu dočekali navijači njegovog novog kluba