Naslovnica Sport Nikola Prce objavio dirljivu poruku nakon oproštaja od reprezentacije

Nikola Prce objavio dirljivu poruku nakon oproštaja od reprezentacije

50

Nikola Prce (41) jučerašnjom utakmicom na Evropskom prvenstvu sa Španijom (24:28) nakon 15 godina okončao je nastupe za rukometnu reprezentaciju Bosne i Hercegovine

Nikola Prce (41) jučerašnjom utakmicom grupe ”E” na Evropskom prvenstvu sa Španijom (24:28) nakon 15 godina okončao je nastupe za rukometnu reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

”To bi bilo to. Hvala mojoj obitelji, svim mojim trenerima i saigračima bez kojih ništa od ovoga ne bi bilo moguće. Petnaest godina radosti, ponekad i tuge, padova, ali još više uspona. To je život i to je sport. Najljepše i nezaboravne sportske trenutke sam doživio u reprezentaciji i uvijek rado i sa istim žarom dolazio na okupljanja, na naša druženja. Na kraju, najveće hvala našim navijačima. Zbog vas je sve ovo imalo smisla. Vidimo se”, napisao je Prce na Facebooku gdje je uz tekst postavio emotikone – zastavicu Bosne i Hercegovine, srce i rukometaša, prenosi Anadolu Agency (AA).

Prce je za rukometnu reprezentaciju Bosne i Hercegovine debitovao 2006. godine. Odigrao je 120 utakmica postigavši 445 golova.

Prethodni članakSedmodnevna incidencija dostiže nove rekorde u Njemačkoj
Naredni članakNema teških, u BiH prijavljene 34 ozbiljne neželjene reakcije na vakcinu protiv Covida