Naslovnica Sport Novak Đoković igra na Australian Openu

Novak Đoković igra na Australian Openu

72

Sada krećem u Australiju, jer sam dobio izuzeće i spreman sam da živim i dišem tenis narednih par nedelja takmičenja, istakao je Novak Đoković, najbolji teniser svijeta

Novak Đoković, najbolji teniser svijeta, potvrdio je da će igrati na Australian Openu, prvom Grand Slamu sezone, javlja Anadolu Agency (AA).

“Srećna svima Nova godina! Želim vam mnogo zdravlja, ljubavi, radosti i sreće. Da vidite, dišete i mislite ljubav i da negujete poštovanje prema svakoj osobi i živom biću na ovoj divnoj planeti. Prijalo mi je da budem sa svojom porodicom i dragim ljudima, odmorio sam se od veoma duge i uspešne sezone 2021. Sada krećem u Australiju jer sam dobio izuzeće i spreman sam da živim i dišem tenis narednih par nedelja takmičenja. Hvala svima na podršci! Idemooooo”, napisao je Đoković na Instagramu.

Nastup Đokovića u Melbourneu bio je pod upitnikom radi strogog COVID protokola u Australiji. Ipak, Đoković je, kako je rekao, dobio “medicinsko izuzeće” i pokušat će postati najtrofejniji teniser Grand Slam turnira.

Nastojat će osvojiti jubilarnu desetu titulu, tj. četvrtu uzastopnu na Australian Openu.

Australian Open održat će se od 17. do 30. januara ove godine.

Prethodni članakDjeda mrazovi se spustili s krova bolnice i paketićima obradovali mališane
Naredni članakU Sarajevu nestao Almir Mehanija