Naslovnica Sport Novi ispad NFL zvijezde usred utakmice, izbačen je iz tima

Novi ispad NFL zvijezde usred utakmice, izbačen je iz tima

76

Brown je i ranije bio na glasu kao jedna od najvećih zvijezda NFL-a posljednjih godina, ali i najveća primadona u istoriji američkih sportova s mnogim ispadima

Antonio Brown, kontraverzni igrač američkog nogometa, u jučerašnjoj utakmici napravio je novi ispad zbog koje je izbačen iz tima, potvrdio je trener Tampa Bay Buccaneersa Bruce Arians.

Brown je u utakmici između Buccaneersa i New York Jetsa, prema Ariansovim riječima, dvaput odbio ući na teren, a potom mu je on rekao da se makne.

Tada je uslijedio šou u kojem je Brown usred igre skinuo sa sebe svu opremu i bacio je u publiku. Zatim je mahnuo tribinama, napustio teren i otrčao u svlačionicu.

Brown je i ranije bio na glasu kao jedna od najvećih zvijezda NFL-a posljednjih godina, ali i najveća primadona u istoriji američkih sportova s mnogim ispadima, ali i prijetnjom za višegodišnje izdržavanje zatvorske kazne zbog optužbi za silovanje i prijetnje.

Pogledajte kako je to izgledalo jučer…

Video of Antonio Brown leaving the field after taking off his jersey and shirt and throw it into the stands. pic.twitter.com/1hwNYei5Fq

— Field Yates (@FieldYates) January 2, 2022

Prethodni članakU cijeloj Njemačkoj na snagu stupile stroge mjere, tiču svih starijih od 14 godina
Naredni članakZapalio Porsche na benzinskoj pumpi dok je u njemu sjedila žena