Naslovnica Sport Novinari u emisiji o Đokoviću: Lažljivi, podli se..onja

Novinari u emisiji o Đokoviću: Lažljivi, podli se..onja

90

Novinari australijskog Kanala 7 oštro su vrijeđali Novaka Đokovića tokom pripreme za emisiju, ne znajući da su kamere uključene.

U trenucima pred početak programa, dvojac prezentera pomenute televizije je pogrdnim imenom nazvao srbijanskog tenisera i osudio ga zbog cjelokupne situacije, prenosi Sportklub.

Razgovor su zabilježile kamere.

“Kako god gledaš na sve ovo, Novak Đoković je lažljivi podli se..nja. Žalosno je što ga drugi podržavaju. Ići napolje, a znaš da si pozitivan… Mislim da čak nije ni bio pozitivan. I poslije toga je otišao u Španiju. Pao je preko svojih laži. Mislim da će se na kraju izvući sa svime”, govorili su novinari.

Ni tu nije bio kraj.

“Većina ljudi misli da je on se*onja i kreten, a komentariše da li su bili pravedni prema njemu. To je problem zar ne? Mislim da se ništa nije dobilo time što je poslat u imigracioni hotel. Opravdavaju se pred ljudima koji su bili u istom avionu kao on. Njegov život nije fer, neki lete prvom klasom, a neki…”, završili su novinari Kanala 7.

Should @Channel7 reporters behave like this? #LetNovakPlay #istandwithnovak #IStandWithDjokovic #AustraliaHasFallen What do you think @OzraeliAvi pic.twitter.com/VNNm7x5ZXJ

— Uros Brkic (@urbr) January 11, 2022

Prethodni članakEKO-VAT: Građevinska i okolišna dozvola za mHe “Zlate” nisu poništene
Naredni članakOd ponedjeljka negativan test za ulazak u Sloveniju vrijedi kraće