Naslovnica Magazin Objavljen prvi teaser za novi film o Pinokiju Guillerma del Tora

Objavljen prvi teaser za novi film o Pinokiju Guillerma del Tora

52

Nove detalje priča narator u vidu cvrčka, koji se i pojavljuje u prvom teaseru. Iako u njemu nema puno scena, po prvi put se vidi vizuelni identitet filma i osjeća makar djelić atmosfere koja nas očekuje

Iako je prošlo mnogo vremena od prvobitne najave, čini se da će animirani film “Pinokio” reditelja Guillerma del Tora konačno ugledati svjetlost dana.

Objavljen je prvi kratki teaser za film, rađen tehnikom – kadar po kadar, čija je radnja smještena u Italiju tokom 1930-ih, odnosno u vrijeme fašističke vladavine Benita Mussolinija.

U pitanju je nova varijanta poznate priče o drvenom lutku koji postaje pravi dječak, u kojoj će Pinokio brzo preći na nestašluke, što će ga dovesti u sukob sa Đepetom, koji je svjestan da on nije baš najfiniji dječak na svetu.

Nove detalje priča narator u vidu cvrčka, koji se i pojavljuje u prvom teaseru. Iako u njemu nema puno scena, po prvi put se vidi vizuelni identitet filma i osjeća makar djelić atmosfere koja nas očekuje.

Kako je del Toro poznat po mračnim fantazijskim elementima, ostaje da vidimo kako će uklopiti detalje originalne priče i historijski kontekst u svoj prepoznatljivi stil.

Režiju uz njega potpisuje Mark Gustafson, a scenario je napisao zajedno sa Patrikom Mekhejlom. Glasove pozajmljuju Gregori Man, Dejvid Bredli, Juan Mekgregor, Tilda Svinton, Kristof Valc, Fin Vulfhard, Kejt Blanšet, Džon Turturo, Ron Perlman, Tim Blejk Nelson i Bern Gorman.

Pinokio ​​bi trebalo da se pojavi na Netflixu u decembru ove godine.Autor: B92

Prethodni članakU finalu Evropskog rukometnog prvenstva sastaju se dvije ekipe koje su igrale u grupi sa BiH
Naredni članakObilježena godišnjica smrti Srđana Aleksića: Ponos je jači od tuge