Naslovna Magazin Pas je došao na groblje, a vlasnica je zatim ugledala čudo (VIDEO)

Pas je došao na groblje, a vlasnica je zatim ugledala čudo (VIDEO)

Od admin
A+A-
Resetiraj

Pas je došao na groblje na kojem je sahranjena njegova starija vlasnica s kojom se stalno igrao. No, kako je zapravo znao gdje je ona?
Za mnoge je pas više od kućnog ljubimca. Nedavni događaj koji je podijelila TikTokerica Soraya (@sorayalikemariah) prikazuje dirljivo svjedočanstvo dubine ove veze. Zapanjujuće, njezin je pas, bez ikakvog prethodnog znanja, locirao neobilježeni grob njezine majke, za koju je bio duboko vezan.

Kada je Soraya nedavno posjetila majčin grob prvi put nakon njezine smrti, sa sobom je povela i svog vjernog psa.
Njezina majka i pas dijelili su posebnu vezu. U iskrenom trenutku na groblju, upitala je svog psa: “Gdje je baka?”, igru ​​koju bi igrali u parku. Ono što se potom dogodilo nije bilo ništa drugo nego čudo.

Činilo se da njezin pas slijedi nevidljivog vodiča, kao da sluša glas koji samo on može razabrati. Sa sigurnošću je odveo Sorayu točno do mjesta gdje je pokopana njezina majka. Nije bilo oznaka, znakova, samo otvoreno polje. Pa ipak, s poštovanjem je preskočio mjesto ukopa, izražavajući svoju radost kotrljajući se u blizini. Prizor je bio dirljiv i mistificirajući.
Psi imaju “šesto čulo”
Američki kinološki klub sugerira da psi doista žale zbog gubitka voljenih osoba i mogu pokazivati ​​različite simptome. Dr. Mary Burch, iz AKC Family Dog Programa, nagovijestila je da psi imaju “šesto čulo”. Mogu biti u skladu sa stvarima koje mi ljudi često zanemarujemo ili odbacujemo. Je li ponašanje ovog psa bilo čisto slučajno ili je on uistinu osjetio prisutnost svoje voljene “bake”?

Iako su mišljenja o događaju različita, neki u potpunosti vjeruju u Sorayino iskustvo, dok su drugi skeptični. Kao što je Russell Hartstein, certificirani trener pasa, rekao: “Najzanimljiviji dio znanosti o ponašanju i razumijevanju pasa jest da jednostavno ne znamo toliko.”
U vremenima tuge i tuge, vjera nas podsjeća da Bog uvijek pruža utjehu. Možda je tog dana On odlučio utješiti Sorayu kroz ljubavne radnje njenog psa.

@sorayalikemariah Love you Mom ????❤️???? #mom #missyou #cancersucks #mothersday ♬ original sound – Soraya

Slični članci

O nama

Buzimpress.ba je pouzdan i informiran online portal posvećen pružanju najsvježijih lokalnih i regionalnih vijesti iz Bužima i okoline, prateći najvažnije događaje i teme koje oblikuju život zajednice. Sadrži bogat spektar članaka, intervjua i reportaža kako bi svojim čitateljima omogućio sveobuhvatan uvid u vijesti iz Krajine.

@2023 – Sva prava zadržana. Designed and Developed by HAJ CODE