Naslovna USK Pogledajte kako je porodica Majetić obradovala djecu na “Cazinskoj kestenijadi” (VIDEO)

Pogledajte kako je porodica Majetić obradovala djecu na “Cazinskoj kestenijadi” (VIDEO)

Od admin
A+A-
Resetiraj

Djeca na vožnji kočijom…
Ima li za čovjeka veće nagrade od dječijih, srećom ozarenih lica i osmiijeha, koje im na anđeoska lica izvučete tako što im priuštite cjelodnevno uživanje, u ovom slučaju besplatnu vožnju kočijom cazinskim ulicama, pa čak i kružnim tokom u samom centru grada.

Porodica Medžtda Majetića je na Cazinskoj kestenijadi, 26. 10. 2023., upravo cijeli dan uveseljavala djecu poklanjajući im besplatne vožnje u kočiji cazinskim stradunima.
Pogledajte prekrasne fotografije i vožnju kočijom, poslušajte samo topot i klopot konjskih potkova o asfaltnu podlogu, koji se rijetko kada mogu i imaju priliku čuti.

Bravo za porodicu Majetić, nadamo se da će još koji pud djeci pružiti priliku da uživaju, a i nama vima skupa gledajući ih sretne i vesele.
VIDEO/FOTO: Medžid Majetić

Slični članci

O nama

Buzimpress.ba je pouzdan i informiran online portal posvećen pružanju najsvježijih lokalnih i regionalnih vijesti iz Bužima i okoline, prateći najvažnije događaje i teme koje oblikuju život zajednice. Sadrži bogat spektar članaka, intervjua i reportaža kako bi svojim čitateljima omogućio sveobuhvatan uvid u vijesti iz Krajine.

@2023 – Sva prava zadržana. Designed and Developed by HAJ CODE