Naslovna BiH Policija u Bijeljini oduzela više od 200 grama kokaina, uhapšena jedna osoba

Policija u Bijeljini oduzela više od 200 grama kokaina, uhapšena jedna osoba

Od admin
A+A-
Resetiraj

Policijski službenici Policijske stanice Bijeljina 2, na osnovu naredbe Osnovnog suda u Bijeljini, pod nadzorom Okružnog javnog tuzilaštva Bijeljina, izvršili su pretres lokacija koje koristi N.G. na području našeg grada, kao i njegovog vozila.
 
“Pronađeno je i privremeno oduzeto više od 205 grama materije koja izgledom asocira na  kokain, određena količina biljne materije koja asocira na marihuanu, drobilica, vaga za precizno mjerenje, kao i više predmeta sa tragovima bijele materije koja asocira na kokain”, rečeno je iz policije.

Osumnjičeni je uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu “Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga” predat Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini na dalje postupanje.

(Vijesti.ba)

Slični članci

O nama

Buzimpress.ba je pouzdan i informiran online portal posvećen pružanju najsvježijih lokalnih i regionalnih vijesti iz Bužima i okoline, prateći najvažnije događaje i teme koje oblikuju život zajednice. Sadrži bogat spektar članaka, intervjua i reportaža kako bi svojim čitateljima omogućio sveobuhvatan uvid u vijesti iz Krajine.

@2023 – Sva prava zadržana. Designed and Developed by HAJ CODE