Naslovna Sport Potres u Dinamu: Šimić podnio neopozivu ostavku

Potres u Dinamu: Šimić podnio neopozivu ostavku

Od admin
A+A-
Resetiraj

Na sastanak je bila pozvana kompletna Uprava Dinama, a Šimić je nakon toga dao ostavku.

“Mislim da je to u ovom trenutku najbolje i za klub i za mene. Bilo je ovo dosta intenzivno razdoblje, a svoju odluku ću obrazložiti u danima koji dolaze. U klubu sve funkcionira dobro, sva tijela vlasti su tu, a i omladinska škola je posložena. Dinamo sad ima mira da se pojača ako misli da je potrebno u sportskom sektoru i da nastavi dalje sa sezonom”, rekao je Dario Šimić za Index nakon podnesene ostavke.

Podsjećamo, Dinamo je nedavno poražen od kosovskog Ballkanija u Konferencijskoj ligi, a bilježi i loš start sezone u domaćem šampionatu.

Zbog toga je dio hrvatske javnosti pozivao i na ostavku Sergeja Jakirovića, ali bh. stručnjak je dobio podršku čelnih ljudi Dinama.

(Vijesti.ba)

Slični članci

O nama

Buzimpress.ba je pouzdan i informiran online portal posvećen pružanju najsvježijih lokalnih i regionalnih vijesti iz Bužima i okoline, prateći najvažnije događaje i teme koje oblikuju život zajednice. Sadrži bogat spektar članaka, intervjua i reportaža kako bi svojim čitateljima omogućio sveobuhvatan uvid u vijesti iz Krajine.

@2023 – Sva prava zadržana. Designed and Developed by HAJ CODE