Naslovna USK Potvrđena optužnica! Oglasio se gradonačelnik Sanskog Mosta Faris Hasanbegović (VIDEO)

Potvrđena optužnica! Oglasio se gradonačelnik Sanskog Mosta Faris Hasanbegović (VIDEO)

Od admin
A+A-
Resetiraj

Općinski sud u Sanskom Mostu potvrdio je optužnicu protiv Farisa Hasanbegovića, aktuelnog načelnika ove općine kojem se na teret stavlja zloupotreba položaja ili ovlaštenja.
Zatražili smo komentar načelnika Farisa Hasanbegovića, a evo šta je on izjavio:

Podsjećamo, Rješenjem Općinskog suda u Sanskom Mostu potvrđena je optužnica protiv Farisa Hasanbegovića načelnika Općine Sanski Most.

Optuženom se stavlja na teret da je dana 21.01.2021.godine kao službena osoba, načelnik Općine Sanski Most svjestan da svoja ovlaštenja koristi kako bi pribavio korist D. M. stvorio formalne uslove kako bi zaposlio D. M. na radno mjesto Viši referent i likvidator u Službi finansija, trezora i zajedničkih poslova Općine Sanski Most, a znajući pri tom da D. M. ima završenu elektrotehničku školu, donio Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o unutrašnjoj organizaciji Općine Sanski Most.

Slični članci

O nama

Buzimpress.ba je pouzdan i informiran online portal posvećen pružanju najsvježijih lokalnih i regionalnih vijesti iz Bužima i okoline, prateći najvažnije događaje i teme koje oblikuju život zajednice. Sadrži bogat spektar članaka, intervjua i reportaža kako bi svojim čitateljima omogućio sveobuhvatan uvid u vijesti iz Krajine.

@2023 – Sva prava zadržana. Designed and Developed by HAJ CODE