Naslovna Magazin Primijetila je čovjeka koji dan za danom hoda na posao, a onda ju je Bog ‘lupio’ po glavi

Primijetila je čovjeka koji dan za danom hoda na posao, a onda ju je Bog ‘lupio’ po glavi

Od admin
A+A-
Resetiraj

Čovjek je svaki dan pješačio dva sata do i s posla, a sve je to primijetila jedna žena koja mu je odlučila pomoći.
Rebecca Wendt primijetila je čovjeka koji svaki dan pješači na posao. I iako uopće nije poznavala tog čovjeka, iznenada je osjetila kako joj je Bog stavio misao u glavu da ga blagoslovi na poseban način!

Život je niz neočekivanih događaja i situacija, od kojih mnoge dolaze s više nego dovoljno briga, stresova i tjeskobe.
Naravno, te stresne i zabrinjavajuće okolnosti mogu negativno utjecati na pojedinca i cijelu obitelj. Zato nasumična djela dobrote mogu imati ogromne posljedice koje će vam promijeniti život.

Heath Nelson zna koliko neznančev čin ljubavi i dobrote može značiti u teškim trenucima. I nikada neće zaboraviti trenutak kada je Bog poslao jednog od svojih zemaljskih anđela da Heathu pruži pomoć koju je očajnički trebao!
Čovjek svaki dan hoda na posao

Heath Nelson bi se svaki dan vozio električnim biciklom na posao. Ali kada se pokvario i prestao funkcionirati, Heath nije imao puno izbora.
Budući da je i dalje trebao zarađivati ​​za život, ali bez načina prijevoza koji bi ga doveo do mjesta zaposlenja, Heath je učinio jedino što je mogao. Čovjek je počeo svaki dan hodati dva sata do i s posla.

“Pokušavam učiniti sve što mogu da platim svoje račune”, rekao je Heath.
Međutim, nije bio svjestan da je netko koga uopće nije poznavao, Rebecca Wendt, uvidjela da mu treba pomoć. Vidjela ga je na rubu ceste dok je dan za danom išao na posao.

“Bilo je to kao da me Bog lupio po glavi i rekao: ‘Saznaj gdje taj čovjek živi i koje su mu potrebe’”, rekla je Rebecca.
Nakon što je stupila u kontakt s čovjekom kojeg je viđala kako svaki dan hoda na posao i saznala za njegovu situaciju, Rebecca je krenula na posao. Objavila je poruku na društvenim mrežama u nadi da će skupiti novac za kupnju novog bicikla Heathu.
Zajednica pomaže neznancu
Samo dva sata kasnije Rebecca, zahvaljujući velikodušnosti drugih, prikupila je više od 1000 dolara za Heathov novi električni bicikl. Rebecca je kupila novi bicikl i odmah ga isporučila Heathu, nekome koga do tog trenutka nikada nije osobno upoznala.
“To je emotivno”, rekao je Heath. “To mi je natjeralo suze na oči. Znate, mislim, ono što mi je dala bilo je izvanredno.”
Ali to nije bilo sve. Rebecca je Heathu dala ostatak prikupljenog novca, koji nije bio potrošen na novi bicikl. To je novac koji će Heath iskoristiti za kupnju zubne proteze.
“Oh, to je blagoslov, vjeruj mi”, rekao je Heath. “Gospodin djeluje na tajanstvene načine.”

Slični članci

O nama

Buzimpress.ba je pouzdan i informiran online portal posvećen pružanju najsvježijih lokalnih i regionalnih vijesti iz Bužima i okoline, prateći najvažnije događaje i teme koje oblikuju život zajednice. Sadrži bogat spektar članaka, intervjua i reportaža kako bi svojim čitateljima omogućio sveobuhvatan uvid u vijesti iz Krajine.

@2023 – Sva prava zadržana. Designed and Developed by HAJ CODE