Naslovna Magazin Profesor pričuvao bebu oca studenta koji ju nije imao kome ostaviti

Profesor pričuvao bebu oca studenta koji ju nije imao kome ostaviti

Od admin
A+A-
Resetiraj

Objava je brzo privukla pozornost, munjevito se proširila internetom i dirnula srca mnogih.
Kada student nije imao drugu mogućnost nego dovesti svoju kćerkicu na nastavu, njegov je profesor postao uzor i pružio ruku pomoći, pokazujući nadahnjujući čin dobrote.

26-godišnji Wayne Hayer, student kineziologije na Sveučilištu Morehouse u Atlanti, Georgia, usklađuje dva posla sa svojim obrazovanjem, a istovremeno je predani otac svoje 5-mjesečne kćeri Assate.
Jednog dana, Wayneova supruga, koja inače ostaje kod kuće kako bi se brinula o njihovoj novorođenoj kćeri, našla se u nevolji. Trebala je podići Assatin rodni list, ali za to vrijeme nije mogla naći nikoga da pričuva dijete.

Saznavši za situaciju, Wayne je odlučio povesti Assatu sa sobom na fakultet. Hvala Bogu, njegov profesor matematike, Nathan Alexander, pun razumijevanja, ljubazno mu je dao dopuštenje da dovede svoju kćer na nastavu.
Sljedeći dan, Wayne je doveo Assatu u razred, i na njegovo olakšanje, profesor Alexander ih je srdačno dočekao. Nije se zaustavio samo na dopuštanju Assati u razred; također se ponudio da je drži.

Ova promišljena gesta omogućila je Wayneu da se potpuno usredotoči na predavanje i vodi temeljite bilješke.
Nick Vaughn bio je dirnut prizorom i odlučio je podijeliti trenutak na društvenim mrežama. Objavio je fotografiju na Facebooku i Twitteru, opisujući je riječima divljenja prema ljubaznosti profesora Alexandera.

Student came to class today with his child due to no babysitter or anybody to watch her while he was in class. My professor NATHAN ALEXANDER said “I’ll hold her so you can take good notes!” #HBCU #morehouse #Respect pic.twitter.com/oogIqetseS
— TheOriginal™ (@Original_Vaughn) March 1, 2019

Objava je brzo privukla pozornost, munjevito se proširila internetom i dirnula srca mnogih.

Slični članci

O nama

Buzimpress.ba je pouzdan i informiran online portal posvećen pružanju najsvježijih lokalnih i regionalnih vijesti iz Bužima i okoline, prateći najvažnije događaje i teme koje oblikuju život zajednice. Sadrži bogat spektar članaka, intervjua i reportaža kako bi svojim čitateljima omogućio sveobuhvatan uvid u vijesti iz Krajine.

@2023 – Sva prava zadržana. Designed and Developed by HAJ CODE