Naslovnica Sport Proizvode iz Bordo Fan Shopa od sada i u Free Shopu Sarajevskog...

Proizvode iz Bordo Fan Shopa od sada i u Free Shopu Sarajevskog aerodroma

70

U skorijem periodu planirano je nekoliko poslovnih poteza koji će dodatno našim sponzorima i partnerima omogućiti više prilike za približavanje ciljnoj publici

Proizvode iz Bordo Fan Shopa putnici na odlasku iz našeg grada žele ponijeti „komadić“ Sarajeva sa sobom odnedavno mogu kupiti i u Duty Free Shopu Međunarodnog aerodroma Sarajevo.

Na ovaj način je napravljen iskorak kako bi bordo proizvodi lakše „otputovali“ navijačima širom svijeta, ali i onima koji žele ponijeti originalan i autentičan poklon za svoje najmilije.

„Fudbalski klub Sarajevo kontinuirano radi na unaprjeđenju kako sportskog segmenta tako i svog poslovanja i saradnje sa sponzorima i svim partnerima. Ovo je samo jedan od iskoraka u nizu koje ćemo napraviti u narednom periodu kako bismo ojačali veze sa navijačima van Bosne i Hercegovine i izgradili prepoznatljivost našeg branda i na međunarodnoj sceni“, ističu iz kluba sa Koševa.

U skorijem periodu planirano je nekoliko poslovnih poteza koji će dodatno našim sponzorima i partnerima omogućiti više prilike za približavanje ciljnoj publici kako bismo ostvarili saradnju na obostrano zadovoljstvo, što bi pravo partnerstvo trebalo biti, poručili su.

„Učiniti naše bordo artikle dostupnim širom svijeta i unaprijediti naše poslovanje kroz sve kanale idući u korak sa tehnologijom je ono što će obilježiti Novu eru Fubalskog kluba Sarajevo“, ističe se u saopštenju FK Sarajeva.

Prethodni članakSemir krivotvorio novac pa njime kupovao robu, na dogovoreno mjesto dolazio prerušen u policajca
Naredni članakStarac izvršio samoubistvo vatrenim oružjem