Naslovnica Bosna i Hercegovina Pronađeno više od devet kilograma droge, uhapšena jedna osoba

Pronađeno više od devet kilograma droge, uhapšena jedna osoba

85

Policija je, prilikom pretresa porodične kuće, u improvizovanoj laboratoriji pronašla i 197 grama praškaste materije koja podsjeća na spid, 22 litra metanola, jednu veću digitalnu vagu,

Policija je u Bijeljini uhapsila lice u čijim je prostorijama pronašla improvizovanu laboratoriju za proizvodnju droge i više od devet kilograma spida.

Pripadnici Policijske uprave Bijeljina su, pod nadzorom bijeljinskog Okružnog javnog tužilaštva, a po naredbi Okružnog suda u Bijeljini, pretresli stan i druge prostorije koje na području ovog grada koristi lice čiji su inicijali A.K, saopšteno je iz ove uprave.

Policija je, prilikom pretresa porodične kuće, u improvizovanoj laboratoriji pronašla i 197 grama praškaste materije koja podsjeća na spid, 22 litra metanola, jednu veću digitalnu vagu, određenu količinu novca, te veći broj predmeta koji se koriste za proizvodnju spida, a na kojima se nalaze tragovi droge.

U toku je kriminalistička obrada uhapšenog lica, navedeno je u saopštenju.

Pripadnici Policijske uprave Bijeljina danas će, uz izvještaj o krivičnom djelu neovlaštena proizvodnja i promet droge, predati A.K. u nadležnost i na dalje postupanje bijeljinskom Okružnom javnom tužilaštvu.

Autor: Srna

Prethodni članakIdentifikovano svih 17 žrtava požara u New Yorku
Naredni članakU Njemačkoj zabilježen najveći broj zaraženih u jednom danu od početka pandemije