Naslovna Magazin Prva izjava Aneline sestre: “Mjesec dana nije ustala iz kreveta zbog Stanije i Asmina, smršala je 7 kilograma”

Prva izjava Aneline sestre: “Mjesec dana nije ustala iz kreveta zbog Stanije i Asmina, smršala je 7 kilograma”

Od admin
A+A-
Resetiraj

Oglasila se sestra Aneli Ahmić, koja je otkrila kako se zadrugarka nosila s vezom Stanije Dobrojević i njenog bivšeg Asmina Durdžića.
Naime, Aneli i Asmin nisu vjenčani, međutim, kako je zadrugarkina sestra istakla njihov raskid je Ahmićevoj veoma teško pao.

– Mi smo bili protiv toga da uđe u Zadrugu, ali kada je odlučila da uđe, mi smo tu kao njena podrška. On je ispričao mnoge laži, sve što je rekao su samo laži – rekla je ona.
Kako je priznala, Anelinoj porodici se javljaju mnoge žene koje su prošle kroz isto.

– Mnogo ljudi, prije svega žena nam se javljaju, koje vode da je sve laž, i da je dotična znala da je on oženjen – rekla je ona.
Ona je napre otkrila kako je došlo do toga da Stanija uđe u vezu s njim.

– Pa ne zna, valjda joj je on pisao na Instagramu, a ona je očigledno pala na tu neku priču i pare. Mogu samo da kažem da je cijela Hrvatska uz moju sestru, ima i loših komentara naravno – dodala je ona.
Anelina sestra je otkrila kako se zadrugarka ponašala nakon raskida.

– Bila je jako povrijeđena, mjesec dana je ležala u krevetu. Nije ni jela ni spavala, smršala je najmanje 7 kilograma. Kćerkica je s nama, ljubi televiziju, ljubi mamu, ništa joj ne fali. Njoj je danas rođendan. Samo ću reći da sve što je Aneli rekla i što je planira da kaže je istina.
Asmin je više puta istakao da već neko vrijeme nije u vezi s Aneli, ali njena sestra tvrdi drugačije.

– On je izjavio da oni nisu zajedno od prošlog ljeta, ali imamo snimke i slike koji dokazuju da jesu bili zajedno – rekla je ona za Hype, prenosi Telegraf.

Slični članci

O nama

Buzimpress.ba je pouzdan i informiran online portal posvećen pružanju najsvježijih lokalnih i regionalnih vijesti iz Bužima i okoline, prateći najvažnije događaje i teme koje oblikuju život zajednice. Sadrži bogat spektar članaka, intervjua i reportaža kako bi svojim čitateljima omogućio sveobuhvatan uvid u vijesti iz Krajine.

@2023 – Sva prava zadržana. Designed and Developed by HAJ CODE