Naslovnica Magazin Razvod nakon 24 godine braka psihički slomio glumicu

Razvod nakon 24 godine braka psihički slomio glumicu

30

Navodno je Thandiwe imala emocionalnih, ali i porodičnih problema nakon razlaza sa suprugom, s kojim ima troje djece – Ripleyja (21), Nica (17) i Bookera (8).

Poznata glumica Thandiwe Newton navodno se razišla sa svojim suprugom Olom Parkerom nakon 24 godine braka te će krenuti na rehabilitaciju, pišu strani mediji. Kako prenosi The Sun, glumica je odletjela iz Londona u SAD, a njen tim nada se da će dobiti podršku koja joj je potrebna.

Glumica je nedavno demantirala tvrdnje da je ostala bez glavne uloge u filmu ‘Magic Mike 3’ zbog žestoke svađe s kolegom glumcem Channingom Tatumom, a u kojoj će je zamijeniti Salma Hayek.

Kako piše Page Six, filmska ekipa postala je zabrinuta za njeno zdravlje tokom snimanja u Londonu, a njen je agent doletio iz Los Angelesa kako bi pokušao ‘izgladiti stvari’.

Navodno je Thandiwe imala emocionalnih, ali i porodičnih problema nakon razlaza sa suprugom, s kojim ima troje djece – Ripleyja (21), Nica (17) i Bookera (8).

Ol je britanski redatelj koji je napisao i režirao mjuzikl ‘Mamma Mia! Here We Go Again’.

“Thandiwe se čudno ponašala na setu, bila je jako napeta. Njen očiti slom izazvao joj je toliko problema da je postalo jasno da ne može odigrati tu ulogu. Puno toga se događa u njenom privatnom životu, ona i suprug su se razdvojili. Činila se toliko pod stresom da je čak dovela svoja dva zeca u hotel kako bi imala emocionalnu podršku”, rekao je izvor i otkrio da je otpustila svog britanskog agenta nakon tri desetljeća saradnje.

Thandiwe i Ol nisu viđeni zajedno u javnosti još od 2020. godine kada su bili na odmoru na Ibizi.

Autor: jutarnji.hr

Prethodni članakBoston “počistio” Netse, Phila ispustila drugu meč loptu, Dallas slavio na krilima Luke
Naredni članakZelenski dao intervju za ruski medij: Putin je napravio katastrofalnu grešku. U Moskvu ne idem!