Naslovna Sport Rožman o derbiju sa Željezničarem: Svejedno mi je ko je na drugoj strani

Rožman o derbiju sa Željezničarem: Svejedno mi je ko je na drugoj strani

Od admin
A+A-
Resetiraj

Pobjedu svog tima komentirao je slovenački stručnjak Simon Rožman.

“Jako me veseli pobjeda bez primljenog gola. To nam daje i mentalnu snagu. Najbolji lijek za poraz je pobjeda. Bili smo jako dobri u prvom dijelu, a u drugom smo tražili taj treći gol. Kontrolirali smo meč, a s jedne strane mi se to i ne sviđa. hvala navijačima na podršci i lijepom ambijentu. Mislim da je bila solidna igra i treba se proveseliti”, rekao je Rožman.

Odrično je odgovorio na pitanje da li se već razmišljalo o Željezničaru i da li su se pravili planovi za derbi.

“Ne. Mogu reći da je ova utakmica bila najbitnija. Svaka utakmica nosi tri boda. Svjesni smo šta nam fali i kako želimo igrati. Svejedno mi je ko je na drugoj strani. Želimo raditi to što radimo, a naravno da ću biti sretan ako budu opet tri boda.”

Rekao je ranije da mu je ova utakmica lično jako važna, a objasnio je i zašto.

“Nikada ne volim dva poraza zredom jer si nakon dva šamara uvijek blizu poda. Atmosfera je nakon pobjede uvijek bolja, a Zvijezda 09 je pokazala da je ozbiljna ekipa, iako su zadnji na tabeli. Njihova igra ima smisla“, zaključio je Rožman.

(Vijesti.ba)

Slični članci

O nama

Buzimpress.ba je pouzdan i informiran online portal posvećen pružanju najsvježijih lokalnih i regionalnih vijesti iz Bužima i okoline, prateći najvažnije događaje i teme koje oblikuju život zajednice. Sadrži bogat spektar članaka, intervjua i reportaža kako bi svojim čitateljima omogućio sveobuhvatan uvid u vijesti iz Krajine.

@2023 – Sva prava zadržana. Designed and Developed by HAJ CODE